Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Campagnes Tulp voor hulp Koop de Tulp voor Hulp en steun noodhulp

Koop de Tulp voor Hulp en steun noodhulp

Koop van 28 februari tot en met 5 maart 2017 de Tulp voor Hulp bij Albert Heijn en steun zo de noodhulp in Nederland. Van elke verkochte bos tulpen gaat € 1,- naar de nationale hulpverlening van het Rode Kruis.​ ​

Artikel delen?

Tulp-voor-hulp-bosje-met-logo-640.JPG

Wat houdt de Tulp voor Hulp-actie in?

Met de Tulp voor Hulp-actie vraagt het Rode Kruis aandacht voor de hulp bij noodsituaties in Nederland. Acute situaties waarin ook jij terecht kunt komen. Een kettingbotsing, plotseling noodweer tijdens een festival, een grote brand of een ongeluk bij een sportevenement. Lees de verhalen van onze vrijwilligers.

Ondersteuning van de hulpdiensten

Duizenden vrijwilligers van het Rode Kruis staan altijd klaar. Ze ondersteunden de professionele hulpdiensten met medische assistentie, begeleiding bij evacuatie en opvang van slachtoffers en verlenen op duizenden grote en kleine evenementen in Nederland EHBO. Lees meer over de noodhulp van het Rode Kruis.

Hoe kun jij helpen?

Om onze vrijwilligers goed voorbereid, opgeleid en met de juiste uitrusting hulp te laten verlenen heeft het Rode Kruis jouw steun hard nodig. Koop daarom deze week (28​ februari tot en met 5 maart 2017) de Tulp voor Hulp. Van elke verkochte bos tulpen gaat € 1,- naar de noodhulpverlening van het Rode Kruis in Nederland. Lees meer over wat wij doen met jouw geld. Je herkent de Tulp voor Hulp-bos in het schap bij Albert Heijn aan het Rode Kruis-logo op het cellofaan.

Doneren voor noodhulp in Nederland

Doneren zonder een bosje tulpen te kopen kan natuurlijk ook. Je kunt een bedrag overmaken op IBAN-nummer NL33INGB0000000881 (7 nullen) o.v.v. noodhulp Nederland en ten name van het Nederlandse Rode Kruis in Den Haag.

Direct online doneren via de rode button kan ook:


 ​