Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Over ons Henry Dunant-lezing Locatie en routebeschrijving

Locatie en routebeschrijving

Locatie

Pulchri Studio
Lange Voorhout 15
Den Haag

Te voet

Vanaf station Den Haag Centraal is de locatie te voet in ongeveer  15 minuten bereikbaar. Klik hier voor de routebeschrijving (Google Maps).

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal

HalteRichting
Tram 10Halte KneuterdijkStatenkwartier
Bus 22Halte Buitenhof / HofwegDuindorp
Bus 24Halte Buitenhof / HofwegKijkduin


Vanaf Den Haag Holland Spoor

HalteRichting
Tram 1Halte KneuterdijkScheveningen Noorderstand

Met de auto

Vanuit alle richtingen

Op de A12 richting Den Haag kiest u voor de richting Den Haag Centrum. Aan het einde van deze weg gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Zuid-Hollandlaan op. Bij de volgende verkeerslichten gaat u linksaf en rijdt de Koningskade op.

Voor parkeergarage Malieveld (adres: Koningskade 1 bis) gaat u na 50 meter linksaf de parkeergarage in (u kunt 24 uur per dag uitrijden). Met de auto gaat u na 350 meter rechts het Korte Voorhout op. Vervolg de weg naar Tournooiveld, dat overgaat in de Lange Vijverberg en rijd deze helemaal uit.

Met de auto gaat u na 350 meter rechts het Korte Voorhout op. Vervolg de weg naar Tournooiveld, dat overgaat in de Lange Vijverberg en rijd deze helemaal uit. Ga rechtsaf de Kneuterdijk op, sla rechtsaf het Lange Voorhout op.

Parkeren

Wij raden u aan te parkeren in parkeergarage Plein of Malieveld (voor route zie ‘vanuit alle richtingen’). Ook is het mogelijk te parkeren in de parkeergarages Noordeinde of Parkstraat .

Parkeergarage Plein (adres: Plein 25), Noordeinde (adres: Heulstraat 21) en Parkstraat (adres: Oranjestraat 15) bevinden zich in de buurt van de locatie.

Ga voor parkeergarage Plein op Tournooiveld, nog voor deze overgaat in de Lange Vijverberg, naar links de Lange Houtstraat in. Aan het einde van de Lange Houtstraat vindt u de ingang van de parkeergarage.

Voor parkeergarage Noordeinde gaat u bij het kruispunt Lange Voorhout en Kneuterdijk rechtsaf de Kneuterdijk in. Sla na de tramhalte linksaf de Heulstraat in. U vindt de ingang van parkeergarage Noordeinde aan uw linkerhand.

Voor parkeergarage Parkstraat neemt u vanaf de Lange Voorhout de afslag naar rechts de Parkstraat in. Vervolgens neemt u de eerste afslag naar links de Oranjestraat in. U vindt de ingang van de parkeergarage aan uw linkerzijde.