Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Hulp in Nederland Activiteiten Bijzondere Vakanties Mee als gast acties Speciale acties

Speciale acties

Boek nu een Bijzondere Vakantie, vul de actiecode in en ontvang een GRATIS welkomstgeschenk!

Het welkomstgeschenk is niet alleen bruikbaar tijdens uw vakantie – maar ook nadien nog een tastbaar bewijs voor de herinnering aan een onvergetelijke vakantie.

 

Voor vakantiedeelnemers 2015 hebben we een speciale aanbieding. Zij ontvangen 20% korting bij boeking van een nieuwe vakantie in het laagseizoen 2016.

Welke actiecodes zijn er?

Er zijn verschillende actiecodes en ook verschillende manieren om deze codes te bemachtigen:​

Houd de nieuwsbrieven en intranet van uw zorginstelling in de gaten.

* Gasten die al eens met ons op een Bijzondere Vakantie zijn geweest en gasten die informatie bij ons hebben aangevraagd: houd de brievenbus in de gaten, binnenkort ontvangt u wellicht post van ons.
* Houd onze Facebookpagina​ in de gaten!
* Ben je heel nieuwsgierig? Neem dan even contact​ op met onze reserveringen voor meer informatie! ​

​Graag ontmoeten wij je binnenkort op één van onze vakantielocaties of op ons vakantieschip.

Direct online aanmelden (vul actiecode BV-WS15 of BV-V15 in)

 

 


 

Actievoorwaarden Welkomstgeschenk (actiecode BV-WS15).

* Een persoon die zich aanmeldt voor een bijzondere vakantie van het Rode Kruis in de periode van 1 augustus 2015 tot en met 31 december 2015 bij één van de vakantielocaties van het Rode Kruis, ontvangt door middel van het vermelden van de actiecode op het aanmeldformulier en na betaling van de kosten, een handdoekenset als welkomstgeschenk.

* Deze actie geldt voor de volgende vakantielocaties van het Rode Kruis: vakantieschip J. Henry Dunant en hotel IJsselvliedt. Voor de vakantielocaties hotel de Valkenberg en hotel de Paardestal geldt deze actie alleen voor vakanties die plaatsvinden voor 1 juli 2016.

* Dit welkomstgeschenk levert het Rode Kruis zolang de voorraad strekt.

* De actiecode is vermeld op het aanmeldformulier voor een Rode Kruisvakantie.

* Het welkomstgeschenk is niet inwisselbaar voor geld of andere producten/ diensten van het Rode Kruis en ook niet geldig in combinatie met een andere actie van onze Bijzondere Vakanties.

 

Actievoorwaarden 20% korting (actiecode BV-V15). 

Actievoorwaarden kortingsactie bij boeking van een Bijzondere Vakantie van het Rode Kruis in het laagseizoen 2015 en 2016.

• Een vakantiedeelnemer 2015 die zich in de periode van 1 augustus 2015 tot en met 31 maart 2016 opnieuw aanmeldt voor een Bijzondere Vakantie op één van de vakantielocaties van het Rode Kruis, ontvangt door middel van het vermelden van de actiecode op het aanmeldingsformulier, de inlevering van de kortingsvoucher en na betaling van de kosten, 20% korting op de prijs van de vakantie.

• De kortingsactie geldt voor onze Bijzondere Vakanties in het laagseizoen van 2015 (najaar) en laagseizoen 2016 (voor- en najaar).

• Het laagseizoen van de Bijzondere Vakanties betreft de vakanties in de periode november 2015 tot en met maart 2016. Tevens betreft het de vakanties in de periode november en december 2016 (geldt alleen voor ons vakantieschip J. Henry Dunant en IJsselvliedt).

• Deze actie geldt voor de volgende vakantielocaties van het Rode Kruis: vakantieschip J. Henry Dunant, hotel IJsselvliedt en beperkt voor hotel De Valkenberg en hotel De Paardestal.

• De vakanties zelf worden onder de gebruikelijke voorwaarden en met de gebruikelijke (zorg)voorzieningen aangeboden.

• De vermelde korting wordt in mindering gebracht bij de facturering van de vakantie door het Rode Kruis.

• De actiecode dient vermeld te worden op het aanmeldingsformulier voor een Rode Kruisvakantie. Daarbij dient ook de kortingsvoucher bijgevoegd te worden.

• De korting is niet inwisselbaar voor geld of andere producten/diensten van het Rode Kruis en geldt ook niet in combinatie met andere acties van onze Bijzondere Vakanties;

• Het Rode Kruis behoudt zich het recht voor deze actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op http://www.rodekruis.nl/bijzonderevakanties. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op de zijde van de kortingsvoucher en op http://www.rodekruis.nl/bijzonderevakanties

                                                                                                                                                                 Versie: augustus 2015