Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Hulp in Nederland Activiteiten Bijzondere Vakanties Mee als gast onze vakantielocaties Hotel IJsselvliedt

Hotel IJsselvliedt

​​​​​In Gelderland, aan de rand van Wezep, ligt op landgoed IJsselvliedt het gelijknamige hotel. In dit hotel kun je een week lang zorgeloos genieten.

Het bijna tweehonderd jaar oude herenhuis wordt omringd door tweehonderd hectare grond met boerderijen, tuinen, visvijvers en bossen. Het verblijf hier is een combinatie van natuur, cultuur en pure verwennerij. En dat allemaal in een sfeervolle omgeving die de ambiance van vervlogen dagen ademt.

IJsselvliedt.jpg 

Natuurrijke omgeving

Het hotel en het omringende landgoed hebben alle ingrediënten in zich voor een geslaagde vakantie. De omgeving leent zich uitstekend voor uitstapjes in de natuur. Met een rolstoel, te voet, met een duofiets of zelfs per kano begint de ontdekkingstocht al zodra je de voordeur achter je sluit. In de nabije omgeving kun je veel uitstapjes maken: winkelen in Apeldoorn, een bezoek aan paleis Het Loo of een wandeling door Giethoorn.

 
duofiets.jpg foto-natuur.jpg

Ontspannen in het hotel

Blijf je liever een dagje in het hotel? Laat je dan eens verzorgen door de schoonheidsspecialiste of breng een bezoek aan de sauna en de zonnebank. Je kunt ook een partijtje jeu de boules spelen of even bijpraten in het prieel of de oranjerie. 
De vakantieweek wordt afgesloten met een gezamenlijk slotdiner in het restaurant.​
 
Schoonheidsspecialist.jpg bijpraten.jpg

Samenwerking

Stichting Groepshotel IJsselvliedt, een onderdeel van de PSDV, exploiteert vanaf 1 januari 2014 Hotel IJsselvliedt. Dankzij deze mooie samenwerking kan het Rode Kruis ook in 2015 haar Bijzondere Vakanties in deze speciale locatie voortzetten. Met net zo veel enthousiasme, aandacht en kwalitatieve zorg als in de afgelopen zestig jaar.

Locatie

Hotel IJsselvliedt
IJsselvliedtlaan 1
8091 PN  WEZEP