Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Hulp in Nederland Noodhulp Evenementenhulp Medische dienst evenementen

Medische dienst evenementen

Organiseer je een evenement en dien je daarvoor medische zorg in te schakelen? ​Het Rode Kruis biedt een compleet pakket van medische zorg bij evenementen. ​

MD-klein.jpg
website.jpg

Medische zorg tijdens een evenement vraagt om kennis en ervaring. Service Medical is de gespecialiseerde medische dienst van het Rode Kruis waarop je als organisator van een evenement kunt vertrouwen. 

Met ruim 400 artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en ambulancechauffeurs bieden wij professionele begeleiding bij evenementen in binnen- en buitenland. Voor de ondersteuning van deze evenementen beschikken wij over hulpverleningsvoertuigen, als ambulances, dokterswagens, rapid responder voertuigen en een mobiele kliniek. 

​Service Medical is een officiële zorginstelling. Onze zorg, onze goed getrainde professionals en ons materiaal voldoet aan de hoogste medische standaard. Daarmee is de kwaliteit van de medische zorg tijdens jouw evenement gewaarborgd.
 

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via medischedienst@redcross.nl​.
 

willem-klein.jpgMedische dienst van het Rode Kruis zoekt zorgprofessionals

De Medische Dienst van het Rode Kruis levert op o.a. sportevenementen en festivals professionele medische ondersteuning. Het Rode Kruis is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die medische ervaring in de praktijk en in een leuke omgeving willen opdoen.

De Medische Dienst bestaat uit verpleegkundigen, artsen, ambulancechauffeurs en fysiotherapeuten. Ben jij zo'n zorgprofessional? Dan kunnen wij je hulp bij onze Medische Dienst goed gebruiken.

Hoe ziet jouw inzet eruit?
Je inzet is natuurlijk puur afhankelijk van je beschikbaarheid. Het Rode Kruis werkt met een handige planningstool waar jij ook toegang toe krijgt zodat het eenvoudig is om aan te geven of en wanneer je ingezet kunt worden op een evenement.

Wat krijg je ervoor terug?

Een leuke ervaring in de praktijk en samenwerking met kundige collega vrijwilligers. Daarnaast bieden we je goede ondersteuning, professioneel materiaal, een vrijwilligers verzekering en (reis)kostenvergoeding.

Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:
Arts
Algemeen verpleegkundige of basisarts
ALS verpleegkundige/arts