Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Humanity House Humanity House: méér dan een museum

Humanity House: méér dan een museum

humanity-house-logo-den-haag.jpg


Meer informatie over:

​De meesten van ons kennen rampen en conflicten gelukkig alleen uit de krant of van tv. Situaties die zich ver weg op andere plekken in de wereld afspelen. Het Humanity House in Den Haag brengt ze in haar museum dichterbij.

Via een ervaringsreis van ongeveer drie kwartier ondervind je aan den lijve wat het betekent om te moeten overleven in een conflict- of rampgebied. Een indrukwekkende ervaring die het onvoorstelbare voorstelbaar maakt.

Aan het einde van de ervaringsreis kom je in een ruimte waar je via touch screens meer achtergrondinformatie vindt over rampen en conflicten in de wereld.

Nieuwsgierig geworden naar die spannende ervaringsreis? Klik hier voor meer.
museum-in-den-haag.jpg

 
Tijdelijke tentoonstellingen en programma's
Bezoek in het Humanity House ook eens de tijdelijke tentoonstelling of programma's met wekelijks debatten, live-interviews, muziek, filmvertoningen en nog veel meer.  Tentoonstellingen over en met mensen die de wereld veiliger, menselijker en een beetje mooier proberen te maken.

Op dit moment is de tentoonstelling Fair Fashion Lab, die zoekt vanuit zes verrassende invalshoeken naar ongewone en creatieve oplossingen voor de problemen in de kledingindustrie.

Klik hier voor de actuele Agenda van het Humanity House en bezoek ook eens een programma.

Voor meer informatie klik hier www.humanityhouse.org