Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Als bedrijf Golftoernooi 2016

Rode Kruis Golftoernooi


Datum en tijd

Woensdag 7 september 2016
Aanvang: 11.00 uur
Sluiting: 21.30 uur

Locatie

Koninklijke Haagsche Golf & Countryclub in Wassenaar.
Hier vindt u de routebeschrijving.

Programma

11.00 uur - Ontvangst en gelegenheid tot omkleden
11.30 uur - Welkomstwoord
11.45 uur - Lunch en presentatie Prinses Margriet Fonds
12.45 uur - Start 18 holes (Shotgun)
17.30 uur - Einde golfprogramma, gelegenheid tot omkleden (aansluitend borrel)
19.00 uur - Diner en prijsuitreiking
21.30 uur - Afsluiting van de dag

Spelvorm

De spelvorm is Texas Scramble. Een flight bestaat uit drie of vier spelers. De spelers slaan iedere hole af, vervolgens wordt door het team gezamenlijk de beste van de vier ballen gekozen om mee verder te spelen. Vanaf de gekozen positie slaan alle vier spelers weer verder (drie spelers droppen dus op een stoklengte van de gekozen positie hun eigen bal). Iedere speler slaat dus altijd weer verder met zijn eigen bal en als team wordt na iedere slag de beste bal gekozen totdat is uitgeholed. Zo krijg je dus per hole een teamscore die wordt ingevuld.

Prijs per flight

Een flight bestaat uit vier deelnemers. De prijs voor een flight bedraagt € 4.000,-. Dit is inclusief deelname, lunch, diverse versnaperingen en diner. U sponsort één hele flight en kunt zelf medewerkers of relaties uitnodigen hier aan deel te nemen; of u deelt de kosten van de flight met uw relaties.

Bekende Nederlanders

Mocht u er prijs op stellen dan kan de organisatie een Bekende Nederlander aan uw flight toevoegen. In dat geval geeft u 3 deelnemers op.

Dresscode (diner)

Smart casual

Prinses Margriet Fonds

Het Rode Kruis Golftoernooi wordt georganiseerd ten bate van het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds. De opbrengst gaat naar wereldwijde projecten die de meest kwetsbare voorbereiden op rampen. Een ramp is niet altijd te voorkomen, maar de gevolgen van een ramp zijn wel te beperken. Zo kan een waarschuwingssysteem veel dodelijke slachtoffers voorkomen. En door rampenbestendige scholen te bouwen kunnen kinderen weer veilig naar school. Hiermee redt het Rode Kruis levens en kunnen mensen ná een ramp weer snel hun dagelijkse leven oppakken. Het liefst zoveel mogelijk op eigen kracht. Golf mee en steun het Prinses Margriet Fonds!

Aanmelding flight

U kunt zich tot en met 1 augustus aanmelden voor een flight door gebruik te maken van onderstaande knop.
golftoernooi.jpg

Zijn nog niet alle deelnemers bekend?

Tot 29 augustus is het mogelijk om via onderstaande knop deelnemers aan te melden voor uw flight (max. 4 deelnemers). Het is in dit geval niet nodig om uw flight opnieuw aan te melden:
deelnemer.jpg

Meer informatie en vragen

Mocht u nog vragen hebben over het Rode Kruis Golftoernooi, neemt u dan gerust contact op met:

Karin Tichelaar (Rode Kruis) via e-mail: ktichelaar@redcross.nl of tel:(070) 445 58 65