Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Als bedrijf Maatschappelijk betrokken ondernemen

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Maakt Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) al onderdeel uit van uw beleid? Of wilt u hier juist meer aandacht aan geven?
 
Wij geven graag samen met u invulling aan uw MBO-beleid en kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.
 
Het Rode Kruis helpt mensen in nood, waar ook ter wereld, direct. Het Rode Kruis doet dat op grote schaal, internationaal en lokaal dankzij de inzet van Rode Kruis vrijwilligers.

Het Rode Kruis is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en van donaties van het publiek. Maar ook zakelijke partners kunnen een bijdrage leveren. Wij hebben dankzij onze partners al veel mooie projecten opgezet en hulp verleend.

Zakelijke partners van het Rode Kruis kunnen helpen door geld, middelen, kennis of menskracht te leveren. Wij hebben veel ervaring met partnerships en geven hier gezamenlijk de beste invulling aan.

Met uw bedrijf kunt u ook bijdragen aan de hulp van het Rode Kruis. Dit kan bijvoorbeeld door met uw medewerkers eenmalig een fondsenwervende actie op te zetten. Deze steun is zeer welkom. Maar u kunt een samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis ook écht onderdeel laten uitmaken van uw strategische MVO-beleid. Daarbij gaat het niet alleen om financiële steun, maar kijken wij naar de voordelen die een samenwerking voor ons en uw organisatie met zich meebrengt.

Grote of kleine bedrijven, internationaal of lokaal, voor elke organisatie hebben wij mogelijkheden om effectief maatschappelijk betrokken te ondernemen.
 
Wilt u meer weten over de manier waarop u met het Nederlandse Rode Kruis invulling kunt geven aan uw MVO-beleid? Op deze site leggen wij uit hoe wij te werk gaan en geven wij voorbeelden uit de praktijk.

U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk gesprek met een van onze relatiemanagers.

Bent u benieuwd waaraan en hoe wij uw geld besteden?
 
Lees dan ons jaarverslag 2009: www.rodekruis.nl/jaarverslag2009

Onder samenwerkingsvormen  kunt u voorbeelden vinden van hoe het Nederlandse Rode Kruis samenwerkt met bedrijven.