Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Als bedrijf Partners AON

AON

Neem contact op met Frank Asser
Partnership AON

In september 2014 vond het Rode Kruis Golftoernooi sponsored by AON plaats op golfbaan The Dutch. Deze sportieve middag en avond werd georganiseerd ten gunste van het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds.

Met de opbrengst helpt het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds duizenden mensen zich voor te bereiden op (natuur-)rampen. Dit gebeurt via voorlichting en training over rampen, en gerichte activiteiten om risico's op rampen te verminderen, bijvoorbeeld door het opzetten van waarschuwingssystemen en evacuatieplannen. Het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds helpt levens redden, en schade en leed voorkómen.

Het Rode Kruis heeft dit fonds speciaal in het leven geroepen voor Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet. Zij zet zich al meer dan 50 jaar in voor onze organisatie en is erevoorzitter van het Rode Kruis.

 AON-Cheque.jpg

 Gijs de Vries, directeur van het Nederlandse Rode Kruis (l.) krijgt de cheque van AON overhandigd.

Ook bijdragen?

Wilt u bijdragen aan het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds en zich ook inzetten om kwetsbare gemeenschappen weerbaarder te maken tegen dreigende rampen? Neemt u dan contact op met Frank Asser, manager corporate partnerships van het Nederlandse Rode Kruis.