Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Als bedrijf Partners Coop Rode Kruis Fonds Bekijk de actievoorwaarden

Bekijk de actievoorwaarden

Actievoorwaarden spaaractie Coop Boodschappenpakket:

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de spaaractie Coop Boodschappenpakket 2015 (verder te noemen: 'de Actie') en wordt georganiseerd door Coop Supermarkten.
 2.  De Actie loopt vanaf maandag 28 september tot en met zondag 22 november 2015.
 3. Spaarkaarten kunnen tot en met zondag 29 november 2015 worden ingeleverd in een Coop winkel.
 4. Vanaf 28 september ontvangt de klant bij elke € 5,- (per transactie) aan boodschappen en bij aankoop van wekelijkse actieartikelen een gratis zegel.
 5. Bij 100 zegels is de spaarkaart vol en geeft de spaarkaart recht op één gratis boodschappenpakket t.w.v. € 50,-
 6. De waarde van het boodschappenpakket is gebaseerd op de reguliere prijzen van de artikelen in het pakket; er wordt geen rekening gehouden met actieprijzen. De totale waarde van het pakket bedraagt minimaal € 49,- & € 1,- voor het Coop Rode Kruis Fonds.
 7. Het Coop Rode Kruis Fonds wordt bij aanvang van de Actie opgericht ten behoeve van de stimulering van zelfredzaamheid.
 8. De inhoud van het boodschappenpakket kan afwijken van het afgebeelde boodschappenpakket.
 9. Het is niet mogelijk om de ontvangen gratis producten in te ruilen voor contant geld.
 10. Volle spaarkaarten of spaarzegels kunnen niet worden ingewisseld voor geld en/of losse producten uit de winkel.
 11. Er kunnen uitsluitend volledig ingevulde spaarkaarten met daarop originele boodschappenpakketzegels van dit jaar (actie 2015) worden verzilverd.
 12. Uiteraard kunnen er meerdere volle spaarkaarten worden ingeleverd.
 13. Indien de Boodschappenpakketten volledig uitverkocht zijn ontvangt de klant een tegoedbon om alsnog een Boodschappenpakket te halen wanneer deze weer voorradig zijn.
 14. Coop behoudt zich het recht voor om spaarkaarten die haar frauduleus of onrechtmatig voorkomen te weigeren, zonder dat de deelnemer enige aanspraak jegens Coop kan doen gelden.
 15. Door deelname aan de Actie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.
 16. Eventuele vragen, klachten en of opmerkingen rond deze Actie kunnen schriftelijk gesteld worden per post aan Coop Supermarkten, Markweg 8, 6883 JM Velp of per mail commercie@coop.nl.
 17. Coop behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de Actie voortijdig te beëindigen.
 18. De gegevens worden slechts gebruikt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De persoonlijke gegevens worden niet voor andere doeleinden dan deze Actie gebruikt.

* M.u.v. wettelijk niet-toegestane artikelen waaronder tabak, slijterij, statiegeld, zuigelingenvoeding en koopzegels.

 

Actievoorwaarden Coop Rode Kruis Fonds:

 1. De gelden die via de spaaractie Coop Boodschappenpakket 2015 (verder te noemen: 'Actie') door Coop in het Coop Rode Kruis Fonds worden gestort, worden door het Nederlandse Rode Kruis beheerd. Bij elke volle spaarkaart stort Coop € 1 in het Coop Rode Kruis Fonds.
 2. De gelden in het Coop Rode Kruis Fonds zullen uitsluitend worden besteed aan zelfredzaamheidsprojecten die door het Nederlandse Rode Kruis worden ontwikkeld en uitgevoerd.
 3.  Uitsluitend de lokale afdelingen van het Nederlandse Rode Kruis kunnen middels een formele aanvraagprocedure een beroep doen op gelden uit het Coop Rode Kruis Fonds ten behoeve van de uitvoering van zelfredzaamheidsactiviteiten. De aanvraag heeft als doel een project of activiteit te ontwikkelen die gericht is op het vergroten van de zelfredzaamheid van (kwetsbare) mensen in noodsituaties.
 4. Elke aanvraag van een lokale afdeling van het Nederlandse Rode Kruis wordt door een vertegenwoordiger van het management van het Rode Kruis en een vertegenwoordiger van het management van Coop beoordeeld en mogelijk gehonoreerd.
 5.  Het Nederlandse Rode Kruis zal jaarlijks aan het management van Coop verantwoording afleggen over de besteding van de gelden uit het Coop Rode Kruis Fonds.
 6. Op de website www.coop.nl/rodekruis zal informatie geplaatst worden over de zelfredzaamheidsactiviteiten van het Nederlandse Rode Kruis en wordt aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden toelichting gegeven op de projecten die dankzij de gelden uit het Coop Rode Kruis Fonds mogelijk gemaakt zijn.