Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Als bedrijf Partners Coop Rode Kruis Fonds Coop en Rode Kruis samen voor zelfredzaamheid

Coop en Rode Kruis samen voor zelfredzaamheid

Het Rode Kruis maakt mensen sterker en zelfredzamer. Onze hulpverleners en vrijwilligers bereiden kwetsbare mensen voor op noodsituaties, van kleine ongelukken in en om het huis, tot een grotere ramp in de regio. Zodat zij zichzelf en anderen kunnen helpen. Het Coop Rode Kruis Fonds helpt het verschil te maken.​​

 rodekruis-kooiwagen-615.png

Coop wil jou niet alleen een geweldige winkel bieden, maar ook iets doen voor de leefbaarheid in de buurt. Daarom ondersteunt Coop de lokale activiteiten van het Rode Kruis.

Coop Rode Kruis Fonds

Eind 2015 vroegen de 250 Coop-winkels aandacht voor de hulpverlening van het Rode Kruis in Nederland. Klanten van Coop konden sparen voor een gratis boodschappenpakket en daarmee direct het Coop Rode Kruis Fonds steunen. In 2016 besteedt het Rode Kruis de opbrengst aan activiteiten in de buurt die de zelfredzaamheid van kwetsbare mensen in noodsituaties vergroten.

op-de-hoogte-button-330.png

Een stukje beter en veiliger

Dankzij het Coop Rode Kruis Fonds kunnen vrijwilligers van het Rode Kruis nóg meer mensen helpen. Samen maken we het leven van veel mensen een stukje beter en veiliger. Klik op de kaart om te zien welke Coop-winkels en Rode Kruis-afdelingen meedoen.

coop-rodekruis-fonds-landkaart-330.png 

Steun het Coop Rode Kruis Fonds

Je kunt nog steeds doneren. Steun het Coop Rode Kruis Fonds. Zo help jij het Rode Kruis meer activiteiten in Nederland te organiseren. Extra doneren aan het Rode Kruis kan ook. Geef nu.

Logo-coop.jpg

Vragen?

Heb je vragen over het Coop Rode Kruis Fonds? Bekijk dan onze veel gestelde vragen.

 Bekijk de actievoorwaarden.