Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Als bedrijf Partners Elephant Dental

Elephant Dental

​Gouden kronen actie onontbeerlijk voor werk Rode Kruis

Al vele jaren kan het Nederlandse Rode Kruis rekenen op de onmisbare steun van tientallen tandartsenpraktijken in het land. In 2010 doneerden zij voor maar liefst 200.000 euro aan gebruikte gouden kronen. Met deze bijdrage is het Rode Kruis in staat om wereldwijd projecten te realiseren voor kwetsbare mensen in onze samenleving. Zoals kinderen die wees zijn geworden door de gevolgen van Aids.
 
Het Nederlandse Rode kruis krijgt bij de actie een flinke steun in de rug van Elephant Dental. Geheel belangeloos recyclet Elephant Dental de gouden kronen die door tandartspraktijken gedoneerd worden aan het Rode Kruis. In de afgelopen 10 jaar heeft deze actie maar liefst 1 miljoen euro opgebracht. Zo wordt een gouden kroon echt goud waard, want met de opbrengst is al veel bereikt.
 
Het Nederlandse Rode Kruis dankt alle tandartsen en Elephant Dental voor de steun die zij al jaren op deze wijze verlenen. Met uw hulp kunnen wij echt een verschil maken!

Doe ook mee!

Doe ook mee met de Gouden Kronen actie en maak een verschil. Bel met het Service Center van het Rode Kruis op NL +31 704455678 Call .
Bij het Service Center kunt u enveloppen aanvragen om de gouden kronen in te zamelen en te versturen. Tevens kunt u posters aanvragen om uw patiënten bekend te maken met de actie.