Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Als bedrijf Partners Dentsply

Dentsply

‚ÄčDentsply.jpg

Dentslpy recylet belangeloos de gouden kronen die bij vele tandartspraktijken in ons landen worden ingezameld. De opbrengst van deze samenwerking is bestemd voor het Prinses Margriet fonds.

Gouden kronen

Tientallen tandartspraktijken in ons land zamelen verwijderde gouden kronen in en sturen deze op naar het Rode Kruis. Met de opbrengst van deze gouden kronen realiseren wij projecten die mensen wereldwijd beter voorbereiden op rampen.

Belangeloze steun van Dentsply

Wij krijgen bij deze actie een flinke steun in de rug van Dentsply. Geheel belangeloos recyclet Dentsply de gouden kronen die tandartspraktijken doneren aan het Rode Kruis. In de afgelopen 10 jaar heeft deze actie maar liefst 1 miljoen euro opgebracht. Zo wordt een gouden kroon echt goud waard, want met de opbrengst is al veel bereikt.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de actie en hoe u als tandarts of particulier mee kan doen door zelf gouden kronen in te leveren.
Denkt u dat uw bedrijf ook iets kan betekenen voor het Rode Kruis? Neem dan contact op met Frank Asser, manager corporate partnerships.
 
Nieuwsgierig naar de andere partners van het Rode Kruis? Klik dan hier!