Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Als bedrijf Partners Friesland Campina

Friesland Campina

Friesland Campina werkt met het Rode Kruis samen om slachtoffers van een ramp te voorzien van voeding die rijk is aan belangrijke voedingsstoffen. Friesland Campina deelt haar kennis over voeding en stelt indien mogelijk zuivelproducten beschikbaar. Zowel in Nederland als kilometers ver.

Sinds 2012 is Friesland Campina partner van het Rode Kruis. De samenwerking uit zich in verschillende vormen. In mei 2013 is Friesland Campina Founding Partner geworden van het Disaster Relief Partner Program. De medewerkers van Friesland Campina komen via de website Starthelpingnow.com in actie. Ook als een ramp het nieuws niet haalt. Friesland Campina.jpg

Frank van Ooijen, director communication & sustainability van Friesland Campina: "Het Rode Kruis denkt op een verfrissende manier mee over de invulling van een partnerschap. Ze verplaatsen zich goed in onze positie. En omdat we allebei grote internationale spelers zijn, houden we elkaar scherp. We kunnen echt spreken van kruisbestuiving."

Disaster Relief Partner worden?

Ook Disaster Relief Partner worden? Neem dan contact op met Frank Asser, manager corporate partnerships van het Nederlandse Rode Kruis.