Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Als bedrijf Partners KLM

KLM

Neem contact op met Frank Asser
Partership KLM

KLM ondersteunt het Rode Kruis op verschillende manieren met haar expertise en ondernemerschap. De luchtvaartmaatschappij stelt op aanvraag van het Rode Kruis vrachtruimte beschikbaar om in noodsituaties hulpgoederen vanuit Nederland naar rampgebieden te vervoeren. Eens per jaar faciliteert KLM een dagtocht naar een mooie bestemming, zoals Valencia. Voor mensen die vanwege hun beperking niet meer zo makkelijk op vakantie kunnen.

Het Nederlandse Rode Kruis verzorgt al jaren speciale vakanties voor chronisch zieken of gehandicapten. Voor veel gasten is de eendaagse vakantietrip van KLM en het Rode Kruis een bijzondere ervaring. Een dag van huis of op vakantie gaan, is voor hen niet vanzelfsprekend. De gasten vliegen met KLM in één dag heen en weer en krijgen onder meer een uitgebreide lunch en een wandeling door het centrum van de stad onder begeleiding van een gids.

Wilt u ons steunen met uw expertise?

Ziet u mogelijkheiden om het Rode Kruis te ondersteunen met uw expertise en ondernemerschap? Neemt u dan contact op met Frank Asser, manager corporate partnerships van het Nederlandse Rode Kruis.