Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Als bedrijf Partners Mammoet

Mammoet

Neem contact op met Frank Asser

Mammoet is expert op het gebied van industrieel tillen en heffen met indrukwekkende kranen en machines. Toch weet Mammoet net als het Rode Kruis dat niet machines, maar mensen het verschil maken.

Mammoet voelt zich sterk betrokken bij natuurrampen. En niet alleen grote rampen. Ook kleinere rampen, die het nieuws vaak niet halen. Ze hebben een enorme impact op de lokale bevolking.

Mammoet gelooft in de kracht van mensen. Investeren in lokale gemeenschappen is voor Mammoet belangrijk. Om die reden is Mammoet in mei 2013 founding partner geworden van het Disaster Relief Partner Program. De medewerkers van Mammoet komen via de website Starthelpingnow.com in actie. Ook als een ramp het nieuws niet haalt.  

 

theo-kroese-mammoet.jpgAls professionals betrokken bij mensen

Theo Kroese, head of marketing & communication Mammoet: "Als bedrijf zijn we wereldwijd actief en te gast in tientallen landen. Daar komen soms natuurrampen voor en dan willen we niet stil blijven zitten. Bovendien zijn onze professionals betrokken mensen. Zij willen in actie komen. Het programma van het Rode Kruis betrekt onze medewerkers bij de problematiek en stelt onze medewerkers in staat om op een gestructureerde manier in actie te komen."

Disaster Relief Partner Program

Meer weten over Disaster Relief Partner Program? Ga naar de website Starthelpingnow.com of neem contact op met Frank Asser, manager corporate partnerships van het Nederlandse Rode Kruis.