Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Jersey Boys

Jersey Boys

Jersey Boys zet het Rode Kruis
in de spotlight

Jersey Boys is de nieuwe musical van Joop van den Ende Theaterproducties. Jersey Boys vertelt het verhaal vertelt van één van ’s werelds meest succesvolle bands: Frankie Valli & The Four Seasons. Wereldwijd hebben zij 175 miljoen nummers verkocht en ook u kent hun grootste hits: ‘Beggin’, ‘Oh, What a Night’, ‘Sherry’ en ‘Big Girls don’t Cry’. De musical vertelt het verhaal achter de band: de opkomst, het succes en de keerzijde ervan. Strakke choreografie, ontroerende scènes en swingende muziek, Jersey Boys heeft het allemaal.  

Wees er als eerste bij en steun het Rode Kruis! 

Profiteer nu van deze unieke kans! Zie de voorstelling als eerste en doneer met de aanschaf van een kaartje voor de try outs automatisch € 5 aan het Nederlandse Rode Kruis*. De try outs zijn van 12 t/m 21 september in het Beatrix Theater in Utrecht. Boeken kan via seetickets (0900 1353, € 0,45 p.m.) of www.musicals.nl onder vermelding van Rode Kruis. 

Actievoorwaarden:

 • U kunt t/m 21 september kaarten boeken o.v.v. Rode Kruis
 • Deze actie is alleen geldig voor de try outs
 • Deze actie/donatie is geldig voor alle beschikbare rangen
 • U betaalt de reguliere try out prijs waarna Joop van den Ende Theaterproducties van elk ticket € 5 doneert. Dit wordt door See tickets en het Rode Kruis strikt gemonitord. 

 *Joop van den Ende Theaterproducties doneert daarna automatisch € 5 van de kaartprijs aan het Nederlandse Rode Kruis. Kijk voor meer informatie op www.musicals.nl/rodekruis

 

 

 ​Boek nu via 0900 1353 of www.musicals.nl o.v.v. Rode Kruis

 

 

 
 
Banner Jersey Boys