Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Jongeren Jong Talent Aanmelden

Aanmelden

jong-bestuurslid-johanneke.jpg

Bestuurslid Johanneke Tummers

Johanneke Tummers is sinds januari 2011 bestuurslid bij het Rode Kruis. "Super om nu al deze kans te krijgen en mee te denken over waar jongeren binnen het Rode Kruis voor willen staan! Naast het opstellen van het jongerenbeleid van het Rode Kruis ben ik onder andere bezig om samen met Masooma dit beleid te implementeren en jongeren een stem te geven binnen alle lagen van de vereniging. Daarnaast houd ik me bezig met het opzetten van een jongerencampagne tegen kernwapens en het gebruik van een landelijke EHBO-kaart."

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt en kan je niet wachten om aan de slag te gaan als Bestuurslid Jongeren van het Rode Kruis?​ Meld je dan nu aan middels het online inschrijfformulier. De inschrijfperiode loopt tot en met 20 april 2014.

​LET OP! Om je aan te melden moet je minimaal 18 jaar en maximaal 25 jaar oud zijn. Als je je aanmeldt ben je ook beschikbaar voor de sollicitatiedag op 29 april aanstaande. Op deze dag zal de top van het Rode Kruis met een selectie van jonge talenten van gedachten wisselen over de bevordering van jongerenparticipatie. 

Meer informatie over de procedure en regels vind je hier.

​​​​jongtalent-tenue.png
Meld je direct aan!