Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Jongeren Jong Talent Profiel

Profiel

Yfke-ambassadeur.png

Yfke Sturm

Ambassadeur en topmodel Yfke Sturm reisde voor het Rode Kruis af naar Malawi, één van de armste landen ter wereld met een extreem hoge kindersterfte.

"Ik vroeg me af als hier al zoveel mensen in armoede leven, heeft hulp dan wel zin? Maar de enorm goede inzet en het harde werk van het Rode Kruis gaven me hoop. Wat zij daar doen is zo mooi en krachtig."

​​​Zoals je ziet zijn er nogal wat eigenschappen die je als lid van het Landelijk Bestuur van het Rode Kruis moet bezitten. Meest belangrijk vinden we dat je passie hebt voor de missie van het Rode Kruis; het helpen van mensen in nood.  

Duidelijke mening & zelfverzekerd

Om je taak als bestuurslid goed uit te kunnen voeren beschik je  over een gezonde dosis zelfvertrouwen, kun je je mening goed verwoorden en weet je je jonge achterban te inspireren met goede, vernieuwende initiatieven en ideeën.

Anderen enthousiasmeren

Een groot eigen netwerk - online en off line -  en ervaring met activiteiten waarbij je de jongerendoelgroep hebt weten te enthousiasmeren en te mobiliseren worden uiteraard zeer gewaardeerd. 

​​jongtalent-collecte.png
Meld je direct aan!