Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Jongeren Maatschappelijke stage Mas bij het Rode Kruis MAS coördinatoren gezocht

MAS coördinatoren gezocht

Het Rode Kruis zoekt altijd coördinerende vrijwilligers. Heb je tijd over? Of ben je op zoek naar een leuke HBO stageplaats? Lees dan de vacature eens door, wie weet is het wat voor jou!
 
Het Nederlandse Rode Kruis zoekt gemotiveerde vrijwilligers om maatschappelijke stages (MaS) op te zetten. Je bent daadkrachtig, zelfstandig en flexibel. Daarnaast kun je goed met jongeren overweg, kun je goed netwerken en organiseren en heb je kennis over het voortgezet onderwijs.

Wat is MaS?

Tijdens middelbare schoolperiode lopen jongeren 30 uur stage met een maatschappelijk nut.

Wat zijn je taken?

Je zorgt ervoor dat de jongeren een passende maatschappelijke stage krijgen binnen het Rode Kruis. Daarnaast ben je voor de organisatie, de jongeren, en de scholen het aanspreekpunt wat betreft maatschappelijke stages bij het Rode Kruis.

Hoe?

Je bepaalt zelf of je één of meerdere activiteiten met een school opzet. Ook kun je deeltaken uitvoeren op het moment dat het in jouw agenda past. Je kunt zelf kiezen om vanuit huis te werken of gebruik te maken van de faciliteiten van het kantoor van de afdeling waar jij terechtkomt. Het aantal uren is door jou flexibel in te vullen.

Waar zijn nog coördinatoren nodig?

Het Rode Kruis zoekt coördinatoren voor diverse plaatsen door het gehele land. Bel of mail naar het Rode Kruis in jouw omgeving en stel je vraag.

Wat biedt het Rode Kruis?

Het Rode Kruis biedt een gevarieerde vrijwilligersfunctie, onkostenvergoeding, een verzekering tijdens je activiteiten, een introductiebijeenkomst als voorbereiding op je activiteiten en, indien nodig, specifieke trainingen.

Meer weten?

Neem dan contact op met het Nederlandse Rode Kruis. Stuur een mail naar info@redcross.nl of bel naar 070 44 55 888. Vermeld waarvoor je contact met het Rode Kruis opneemt en in welke plaats je woont.