Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Jongeren Studentendesks Meld je aan

Meld je aan

Het Rode Kruis zoekt studenten die hun kennis en kunde willen inzetten voor anderen. De studentendesks zijn ieder jaar op zoek naar nieuwe bestuursleden. We zoeken mensen met verschillende interesses, talenten en achtergronden die graag een project willen opzetten of bij een activiteit willen helpen. Zo kan je jouw talent een boost geven!
 
Voor deze verantwoordelijke en uitdagende taak is het Rode Kruis op zoek naar maatschappelijk betrokken talenten, creatief van geest, die midden in het studentenleven staan en het een uitdaging vinden om gedurende 1 academisch jaar de taak van bestuurder van een Studentendesk op zich te nemen.
 
Binnen de desks zijn niet alleen bestuurlijke talenten nodig, maar ook studenten die het leuk vinden om hun kwaliteiten in te zetten voor het coördineren van een project of het leuk vinden om gewoon een dag andere mensen te helpen.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden of meer weten over de vacatures en mogelijkheden binnen een studentendesk, surf dan naar de website van de desk in jouw stad.