Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Jongeren Studentendesks Studentendesk Amsterdam

Studentendesk Amsterdam

SDAsmterdam.jpg

Heb jij altijd al iets voor anderen willen betekenen? Maar laat je drukke studieschema vrijwilligerswerk niet altijd toe? Dan biedt de studentendesk de oplossing! Als link tussen het Rode Kruis en studerend Amsterdam biedt de studentendesk een unieke kans om niet alleen je CV aan te scherpen, maar ook een mogelijkheid om iets te doen voor anderen. Op een laagdrempelige en eigentijdse manier zetten wij studenten in als vrijwilligers.

Wat wij doen:

  • Voor de verschillende, aan thema gerelateerde, projecten zijn er commissies. Een aantal van onze projecten: You are beautiful, Positive images, EHBO en het maatjes project.
  • Daarnaast verzinnen wij ieder jaar weer ludieke acties om zo veel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request.
  • En er is de mogelijkheid om vanuit de commissie naar het bestuur door te stromen.

Maar dit is niet het enige. De Studentendesk is een ambitieuze organisatie, maar verliest ook het studentikoze aspect niet uit het oog. Met verschillende borrels en uitjes is jouw tijd bij de Studentend​esk niet alleen nuttig, maar vooral ook heel gezellig!

Klink dit als muziek in de oren? Kijk op humanityworks ​om te zien hoe je meteen aan de slag kan. Of wil je toch iets meer weten? Bekijk onze Facebook of stuur een mailtje.​

E-mail

studentendeskamsterdam@rodekruis.nl

Facebook

https://www.facebook.com/studentendesk.rodekruisamsterdam