Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Jongeren Studentendesks Studentendesk Tilburg

Studentendesk Tilburg

SDtilburg.jpg

Hallo, wij zijn de Rode Kruis Studentendesk Tilburg! 
Als Studentendesk in Tilburg organiseren wij samen met Tilburgse studenten een aantal grote, jaarlijks terugkerende activiteiten.

Wat wij doen:

  • Met Sinterklaas Bestaat organiseren we een mooi Sinterklaasfeest voor kinderen van gezinnen die aangewezen zijn op de voedselbank. Aan deze kinderen zou dit feest normaal gesproken voorbij gaan. Voor deze kinderen wordt jaarlijks een spetterende dag vol met cadeaus, Sinterklaasmuziek, pepernoten en natuurlijk Sinterklaas en zijn zwarte pieten georganiseerd.
  • Met You are Beautiful worden verstandig en/of lichamelijk beperkte vrouwen een dagje in het zonnetje gezet. Ze volgen deze dag diverse workshops en worden prachtig gemaakt door echte visagisten en haarstylisten. De dag eindigt met een heuse fotoshoot en modeshow. Met deze activiteit weten we elke jaar weer een grote glimlach op ieders gezicht te brengen.
  • Andere activiteiten die jaarlijks terugkeren zijn de Buitenspeeldag, Kleinkinderen Cadeau en natuurlijk Serious Request.
  • Naast deze activiteiten organiseren we ook EHBO-cursussen voor studenten.

Om deze en andere mooie projecten te verwezenlijken zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar studenten die ons willen komen versterken! ​Kijk op Humanity Works ​om te zien hoe je direct aan de slag kan.

E-mail

Studentendesktilburg@rodekruis​.nl

Facebook

https://www.facebook.com/studentendesktilburg