Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Jongeren Studentendesks Studentendesk Wageningen

Studentendesk Wageningen

De Studentendesk Wageningen is jong en fris!

Wij zijn dé link tussen studerend Wageningen en het Nederlandse Rode Kruis. Ons doel is om studenten te motiveren zich in te zetten voor diverse hulpverleningsprojecten van het Rode Kruis.

Studentendesk Wageningen 2015.jpg  

Wat wij doen:

  • Wij hebben altijd commissies lopen die een actie opzetten, gerelateerd aan een thema. Zo hebben wij de Voedselbank-, de Zelfredzaamheids-, en de Serious Request commissie.
  • Elk jaar zetten wij een groots project op om geld op te halen voor 3FM Serious Request.
  • Iedereen die zich in wilt zetten, kan bij ons terecht. Wij hebben namelijk ook 'flexactiviteiten'. Hierdoor kan je je als vrijwilliger vrijblijvend en zo vaak als jij wilt inzetten!
  • Het hele jaar daar komen er plekken vrij in de verschillende commissies en aan het eind van elk studiejaar wisselt het bestuur.

Interesse?

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat wij doen, al onze activiteiten of wil je meer informatie? Kijk op onze Studentendesk Wageningen Facebook pagina of stuur een mail naar studentendeskwageningen@rodekruis.nl

Op de vacaturebank van het Rode Kruis staan verschillende vacatures en kun je zien hoe jij nu meteen aan de slag kan bij de Studentendesk Wageningen!