Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Kom in actie Word collectant

Collecteren voor het Rode Kruis

​Al met een paar uurtjes tijd kun jij iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant. Tijdens de Rode Kruis Week, van 18 tot en met 24 juni 2017, gaan duizenden enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers langs de deuren voor het Rode Kruis. Pak de collectebus en loop mee!

Loop je mee?

We collecteren we voor onze lokale activiteiten in Nederland. We zijn onder meer actief op het gebied van noodhulp bij rampen, burgerhulp, het bevorderen van zelfredzaamheid, op het gebied van evenementenhulp en EHBO.

Als collectant kun je iets betekenen voor mensen die onze hulp hard nodig hebben. Meld je aan door op de rode button hieronder te klikken! De Rode Kruis afdeling bij jou in de buurt neemt dan contact met je op.

 

Meld je nu aan als collectant 

 

Werving_collectanten_2016_webpagina_corporate_640x407.jpgSamen collecteren, dubbel zo gezellig

Collecteren wordt nog leuker als je met een vriendin, familielid of buurman loopt. Samen kan je dubbel zoveel huizen langsgaan en dus meer geld ophalen voor de lokale activiteiten van het Rode Kruis. 
 

Collectecoördinator worden?

Heb je meer tijd? Het Rode Kruis heeft ook collectecoördinatoren nodig, zowel op wijk- als op afdelingsniveau. Als je meer dan twee uurtjes van je tijd kan én wil investeren, meld je dan aan als wijkcoördinator of collectecoördinator. In de weken weken naar de collecte toe kost je dit 2 tot 4 uur per week. Voor meer informatie en/of aanmelden stuur je een e-mail naar collecte@redcross.nl of je belt naar telefoonnummer 070 - 445 5888.