Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Zoeken.
Home Wat kun jij doen? Overige manieren van steunen 61e Tulpenrallye

61e Tulpenrallye

website tr 2014.jpg

De 61e Tulpenrallye zit erop! De deelnemers zijn letterlijk Noordwijk binnen gewaaid. De International Historic Tulpenrallye werd verreden van 4 t/m 10 mei 2014 van Annecy (Frankrijk) naar Noordwijk. Aan dit evenement deden 228 equipes mee. Het goede doel van dit jaar was het Rode Kruis/Mappa Mondo.

Frits Wester en Roelof Hemmen van RTL Nederland reden mee in de Touringklasse van de Tulpenrallye, als het "RTL Nederland-Rode Kruis-Mappa Mondo team" RTL Nederland heeft uitgebreid verslag gedaan van de activiteiten van dit RTL Nederland – Rode Kruis – Mappa Mondo Rallyteam. De Tulpenrallye heeft in samenwerking met RTL Nederland het fantastische bedrag van € 40.000 opgeleverd!

Roelof Hemmen heeft twee mooie columns geschreven waarin hij zijn deelname aan de Tulpenrallye en de noodzaak van de Mappa Mondo huizen beschrijft.

Het Rode Kruis was tijdens het evenement goed en zichtbaar vertegenwoordigd. De vrijwilligers van Mappa Mondo hebben vele Mappies en voor deze gelegenheid speciaal ontworpen EHBOkoffers verkocht. Gijs de Vries nam deel aan de Partnerrally in een fantastische wagen gesponsord door RTL, De stichting Historische verzameling van het Rode Kruis zorgden voor de antieke Willy's en de Citroen, onze fotograaf Peter Busscher heeft ondanks het slechte weer een mooie fotoreportage kunnen maken en uiteraard kon de Tulpenrallye rekenen op drie Rode Kruis hulpverleners van de afdeling Duin en Bollenstreek.

Alle betrokken vrijwilligers en medewerkers van het Rode Kruis, deelnemers en sponsoren van de Tulpenrallye hartelijk dank voor jullie inzet en geweldige bijdrage van € 40.000,-!