Brabant-Noord

EHBO cursussen in Brabant-Noord

In Brabant-Noord kun je verschillende EHBO cursussen volgen, er is altijd een cursus die bij jou past! We organiseren cursussen in Den Bosch, Oss, Veghel, Boxtel én Uden. Wil je liever bij jou op locatie een cursus organiseren? Dat kan ook! Neem contact met ons op door een mail te sturen naar ehbo.brabantnoord@rodekruis.nl of bel ons via 085-0645749.

Een greep uit ons EHBO-cursusaanbod:

  • Cursus Reanimatie & AED: Hangt er een AED in jouw omgeving? En weet je hoe je die moet gebruiken? In deze cursus leer je onder begeleiding van een gecertificeerde Rode Kruis instructeur hoe eerste hulp te verlenen aan een slachtoffer met bewusteloosheid. Je oefent de geleerde vaardigheden door te reanimeren en een AED te gebruiken op reanimatiepoppen. Tijdsinvestering: 4 uur klassikaal.
    Bekijk opties & inschrijven »
  • Cursus EHBO aan baby’s en kinderen: Tijdens deze kinder EHBO-cursus oefen je alle EHBO-vaardigheden die nodig zijn voor eerste hulp aan kinderen en baby’s. Ook reanimeren en het gebruik van een AED komen in deze cursus aan bod. Je kunt deze cursus volledig klassikaal volgen óf kiezen voor een cursus die gedeeltelijk online is.
  • Cursus Uitgebreide EHBO volwassenen: Complete cursus waarin je alle EHBO vaardigheden bij de meest uiteenlopende letsels bij volwassenen leert. Tijdsinvestering: 6 uur klassikaal én 14 uur e-module.
    Bekijk opties & inschrijven »
  • Cursus Uitgebreide EHBO volwassenen, baby’s en kinderen: Meest complete cursus waarin je alle EHBO-vaardigheden bij de meest uiteenlopende letsels bij volwassenen, baby’s en kinderen leert. Je kunt deze cursus volledig klassikaal volgen óf kiezen voor een cursus die gedeeltelijk online is.

Herhalingscursussen

Heb je een certificaat dat bijna verloopt en wil je je kennis up-to-date houden? Volg dan een herhalingscursus. Een herhalingscursus is een verkorte variant van een bestaande EHBO- of reanimatiecursus. In een herhalingscursus fris je je kennis op en oefen je onder professionele begeleiding opnieuw je vaardigheden.

Op zoek naar een EHBO-cursus, maar niet de juiste datum gevonden?

Zijn er momenteel geen of niet de gewenste (herhalings)cursussen ingepland? Of wil je met een ‘eigen’ groep een cursus volgen? Heb je speciale wensen? We zijn altijd bereid om mee te denken en willen maatwerk bieden dat aansluit op jouw wensen. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar ehbo.brabantnoord@rodekruis.nl of bel ons via 085-0645749.