Brabant-Noord
Word vrijwilliger Doneer

Uitgebreide EHBO Volwassenen en kinderen – Boxtel (05-06-2023)

Deze uitgebreide EHBO-cursus is geschikt voor iedereen die levensreddende handelingen wil leren geven aan baby’s, kinderen en volwassenen. Tijdens de cursus leer je alles over het verlenen van eerste hulp bij de meest voorkomende ongelukken en verschillende ernstige situaties. Je leert hoe je moet handelen bij bewusteloosheid of een hartstilstand en hoe je een AED, Automatische Externe Defibrillator, een draagbare hartstarter, gebruikt. Na afloop van de cursus ontvang je een Europees erkend en door de Wet Innovatie en Kwaliteit in de Kinderopvang, Wet IKK, goedgekeurd certificaat.

Inhoud van de cursus:
De cursus bestaat uit een online gedeelte van 16 uur en een klassikaal gedeelte van 8 uur. Voorafgaand aan de klassikale les volg je thuis de online lesstof die uit tekst en heldere video’s bestaat. Je sluit de e-learning af met een toets. Bij een score van 80% of meer ontvang je een Bewijs van Deelname. Hiermee krijg je toegang tot de praktijkles.

Tip:
Zorg dat je voldoende tijd incalculeert voor het afronden van de e-learning voor het praktijkdeel start. 

Datum:
Datum klassikale les: 5 juni.
Tijd: van 09.00 tot 17.30 uur.
Adres: Rode Kruis Veghel, Jan Kruijsenstraat 13A 5281 JL Boxtel.

Leidt op tot Europees erkend en door de Wet Innovatie en Kwaliteit in de Kinderopvang, Wet IKK, goedgekeurd certificaat.

Deze uitgebreide EHBO-cursus is niet alleen beschikbaar in Boxtel. Kijk in de agenda voor de overige cursusdata en naar andere cursussen die je bij ons kunt volgen. 

Andere evenementen