Brabant-Noord
Word vrijwilliger Doneer

Drive-thru voor vrijwilligers

Geplaatst op 21 december 2021

Zaterdag 11 december vond onze zelf georganiseerde Drive-Thru plaats. Door middel van deze drive-thru hebben we aan +/- 60 vrijwilligers een medaille en/of erkenning kunnen uitreiken.

Herinneringsmedailles

Ieder jaar zijn er vrijwilligers in Brabant – Noord die een medaille en/of erkenning ontvangen. Deze medailles en erkenningen worden altijd op een feestelijke manier uitgereikt, maar door de huidige corona perikelen was dit helaas niet mogelijk in de vorm die wij de jaren voorheen hebben gehanteerd.

Zodoende hebben wij in 2020 een drive-thru georganiseerd voor de uitreiking van de herinneringsmedailles COVID-19 waarin we voldeden aan de corona maatregelen van dat moment, maar toch de medailles op een feestlijke manier hebben kunnen uitreiken.

Daarom besloten we ook dit jaar een drive-thru te organiseren voor de uitreiking van de medailles Openbare Orde en Veiligheid, de herinneringsmedailles COVID-19 en de erkenningen.

Net als vorig jaar heeft de Maaspoort Den Bosch hun parkeerterrein beschikbaar gesteld voor onze drive-thru waar we super dankbaar voor zijn!

Wij kijken terug op een heel geslaagde uitreiking!

We hebben aan +/- 60 vrijwilligers zijn/haar medaille en/of erkenning uit kunnen reiken.

  •  49 COVID-herinneringsmedailles
  •  3 medailles openbare orde en veiligheid
  •  1 erkenning 10 jaar trouwe dienst
  •  2 erkenningen 20 jaar trouwe dienst
  •  2 erkenningen 30 jaar trouwe dienst
  •  1 erkenning 50 jaar trouwe dienst

Het was een feestelijke, maar zeker ook veilige COVID proof uitreiking. Alle vrijwilligers konden na de uitreiking genieten van een lekkere warme wafel en een warm drankje.
Dank aan alle vrijwilligers die er waren voor hun aanwezigheid!

De vrijwilligers die op deze dag er niet bij konden zijn, hebben we thuis opgezocht om alsnog aan hen een medaille en/of erkenning uit te reiken.

Om van deze dag een blijvende herinnering te maken, hebben we gevraagd aan Arjan Oldenkamp of hij deze dag in beeld kon vastleggen. En het resultaat mag er zijn!
Zie onderstaand de samenvatting van de dag! Dankjewel Arjan!

Daarnaast hebben we dankzij Arold van der Aa (Wet Plate Fotograaf), mooie foto’s om naar terug te kijken. Dankjewel Arold!

Graag meer lezen en/of zien over deze dag?
Neem eens een kijkje op onze sociale media (FacebookInstagramLinkedin)!

Meest recente berichten