Brabant-Noord
Word vrijwilliger Doneer

Wees ‘Goed Voorbereid’ op Nood!

Geplaatst op 12 april 2022

Een overstroming, een zware aardbeving of brand in je huis. Je hoopt natuurlijk dat het je nooit zal overkomen, maar helaas kan ook jij in een noodsituatie belanden. En als dat gebeurt, helpt het enorm als je goed voorbereid bent!

© Foto van de voorlichters uit het programma ‘Goed Voorbereid’, Tineke en Toos, op de veiligheidsmarkt van Vivent Langer Thuis.

Goed Voorbereid in district Brabant-Noord

Vanuit het Rode Kruis vinden wij het belangrijk dat mensen voorbereid zijn op nood.
Zo verspreiden wij bijvoorbeeld promotiemateriaal met informatie over hoe je je kunt voorbereiden op nood, zoals extreme hitte, kou, overstroming, stroomstoring enzovoorts. Maar ook geven wij gastlessen op markten, in organisaties – voor ieder die wil weten wat hij/zij moet doen in nood.

Zo zijn onze geweldige vrijwilligers Toos en Tineke recent gevraagd voor de veiligheidsmarkt van Vivent Langer Thuis. Een markt om allerlei onderwerpen onder de aandacht te brengen die met veiligheid te maken hebben.

𝗘𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘄𝗲𝗹𝗱𝗶𝗴𝗲, 𝗴𝗲𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲 𝗲𝗻 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗱𝗮𝗴!

Ben jij goed voorbereid op nood? Wil jij meer weten over hoe je jezelf kunt voorbereiden?
Klik HIER voor meer info.

Het programma ‘Goed Voorbereid’ zoekt vrijwilligers!

Lijkt het jou leuk om mensen te leren hoe zij zich moeten voorbereiden op nood? Wil jij deel zijn van een erg leuk en gezellig district en ‘goed voorbereid’ bekend maken in heel Brabant-Noord? Ben je leergierig en enthousiast?

Bekijk onze vacatures of neem direct met ons contact op via het contactformulier om jou toekomst als vrijwilliger ‘goed voorbereid in district Brabant-Noord te bespreken.

Hopelijk tot snel in ons district!

Meest recente berichten