Brabant-Noord
Word vrijwilliger Doneer

EHBO en medische zorg op evenementen

Geplaatst op 10 augustus 2022

Het Rode Kruis Brabant – Noord levert eerste hulp op talloze grote en kleinere evenementen. We hebben jarenlange ervaring en zijn graag partner voor de hulpverlening op jouw evenement. 

Organiseer jij een evenement in Brabant-Noord en wil je dat de evenementenhulp goed geregeld is? Dan ben je bij het Rode Kruis  aan het juiste adres! We hebben goed getrainde EHBO-vrijwilligers die Eerste Hulp verlenen bij grote en kleine evenementen. Al onze vrijwilligers beschikken over een geldig certificaat Uitgebreide EHBO en zijn opgeleid in Reanimatie en AED (conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad). Onze vrijwilligers volgen jaarlijks minimaal tien uur herhalingsles en kunnen daarnaast extra kwalificaties behalen, bijvoorbeeld op het terrein van grootschalige evenementenhulp, sportletsel, wandelletsel en behandeling van alcohol en druggerelateerde letsels.

Evenementenhulp

Is er een evenement in district Brabant-Noord? Grote kans dat je ons ziet. We zijn namelijk actief op zowel grote als kleine evenementen in heel Brabant-Noord. Onze vrijwillige Evenementen Eerstehulpverleners zijn goed getraind en opgeleid.

We houden ons hoofd koel, we werken samen, we signaleren en maken er samen met onze ketenpartners een geweldig evenement van. Ieder deel van ons district, Den Bosch e.o., Meijerijstad-Maashorst-Boxtel-Boekel en Noordoost-Brabant, heeft een vrijwillige coördinator die zorgt dat aanvragen van evenementen worden opgepakt, de hulpverlening op locatie wordt georganiseerd en Rode Kruis-vrijwilligers worden ingezet.

Organiseer jij een evenement?

Organiseer jij een (grootschalig) evenement en wil je graag inzet van vrijwilligers uit district Brabant-Noord? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Je kunt ons benaderen via het aanvraagformulier.
Vul deze zo volledig mogelijk in zodat wij een gedetailleerde offerte kunnen aanbieden. Voor meer informatie of vragen, kun je contact opnemen via ons contactformulier of bellen naar 085-0645749.

Voordelen van evenementenhulpverlening van district Brabant-Noord 

  • Wij nemen graag de organisatie, afstemming en planning volledig uit handen. 
  • Het Rode Kruis is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. 
  • Wij hebben jarenlange en uitgebreide ervaring. 
  • Onze ervaren en goed getrainde vrijwilligers en onze gestandaardiseerde aanpak staan garant voor een professionele aanpak. 
  • Van sportwedstrijd tot concert, van antiekmarkt tot vliegshow: Het Rode Kruis levert maatwerk. Voor iedere situatie beschikken wij over de juiste middelen. Denk aan een Bike-team, Verbindingdienst, Logistieke dienst en verdiepingen in wandellestel, sportletsel en alcohol- en drugletsels.  

Onderdeel worden van ons team?

Ben jij een EHBO’er in hart en nieren en verleen je graag hulp tijdens een evenement? Solliciteer dan naar de functie Evenementenhulpverlener – we kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Als evenementenhulpverlener bij het Rode Kruis prik je blaren tijdens een sportief evenement en weet je wat je moet doen als iemand onwel raakt en er alcohol in het spel is. Je staat klaar voor wie jou nodig heeft. Evenementenhulpverleners zijn EHBO’ers die een uitgebreide opleiding hebben gevolgd. Onderdeel van de totale opleiding tot Evenementenhulpverlener is het afronden van een training portofoon of mobilofoon.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten! 
Heb je vragen of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons op via het contactformulier of telefonisch via 085-0645749. 
 
Hopelijk tot ziens in district Brabant-Noord
.

Meest recente berichten