Brabant-Zuidoost
Word vrijwilliger Doneer

Cursus Basis EHBO (online + klassikaal) – Helmond

15 april2023

Leer in deze cursus EHBO-basisvaardigheden, inclusief reanimeren en het gebruik van een AED.

Het klassikale deel van deze Cursus Basis EHBO wordt gegeven op de Nachtegaallaan 215, 5702 KM Helmond op 15 april 2023 om 09:00.

Opgeven voor de Cursus Basis EHBO kan hier. Voor meer informatie over deze cursus kun je mailen naar ehbo.brabantzuidoost@rodekruis.nl.

Cursusinformatie

Tijdens deze EHBO-cursus leer je de meest noodzakelijke EHBO-basisvaardigheden, inclusief reanimatie en het gebruik van een AED. Je leert hoe je een slachtoffer in veiligheid brengt, de toestand beoordeelt en de hulpdiensten alarmeert.

Onder begeleiding van een gecertificeerde Rode Kruis instructeur leer je eerste hulp te verlenen aan een slachtoffer met bewusteloosheid, bloeding, brandwond, verslikking/verstikking, kneuzing, huidwond, verstuiking, botbreuk en vergiftiging.

Wanneer je de cursus goed afrondt, krijg je na afloop van de cursus een Rode Kruis EHBO-certificaat. Het certificaat is twee jaar geldig en te verlengen door een herhalingscursus te volgen. Na afloop van de cursus heb je nog een jaar lang toegang tot de online module.

Andere evenementen

Golfdag

3 juni 2022

Na 2 jaar van afwezigheid zijn wij verheugd om weer een Rode Kruis Golfdag te organiseren op de ...