Brabant-Zuidoost
Word vrijwilliger Doneer

Cursus EHBO aan baby’s en kinderen (online + klassikaal)

19 april 2024
28 april 2024
16 mei 2024
14 juni 2024
29 juni 2024

Leer tijdens deze Cursus EHBO aan baby’s en kinderen (online + klassikaal) eerste hulpverlenen bij letsels bij baby’s en kinderen inclusief reanimatie.

Alle inkomsten uit cursussen komen ten goede aan onze hulpverleningsactiviteiten.

Belangrijke informatie

Waar: Willem van Konijnenburglaan 6 in Eindhoven

Wanneer: 09:00 – 13:00

Wat: Deze cursus EHBO aan baby’s en kinderen (online + klassikaal) is de meest gekozen optie door (groot)ouders en professionals. Leer alle vaardigheden om eerste hulp te verlenen aan baby’s en kinderen inclusief reanimatie. Na goed gevolg ontvang je een certificaat, welke ook is goedgekeurd voor (gast)ouders en de kinderopvang.

Cursusinformatie EHBO aan baby’s en kinderen (online + klassikaal)

Heb jij baby’s of kinderen in jouw omgeving of werk je als gastouder of in de kinderopvang? Dan geeft het een geruststellend gevoel als je precies weet wat je kunt doen bij een ongeluk of noodsituatie. Zeker bij kleine kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje. Een baby die zich verslikt in een hapje, een peuter die iets giftigs in zijn mond stopt of een kind die hard van de trap valt.

Als je deze EHBO-cursus aan baby’s en kinderen volgt, ben je goed voorbereid op dit soort situaties en kun je ook reanimeren als dit nodig is. Je weet wat je kunt doen én durft in actie te komen. Met een EHBO-cursus op zak voorkom je erger letsel en kun je zelfs levens redden!

Deze cursus past bij jou als:

  • Je eerste hulp aan baby’s en kinderen wilt kunnen verlenen inclusief reanimatie
  • Je de noodsituaties in praktijk wilt oefenen
  • Je een officieel certificaat wilt ontvangen

Andere evenementen