Brabant-Zuidoost
Word vrijwilliger Doneer

Cursus Reanimatie en AED

Volg een reanimatiecursus. Leer onder begeleiding hoe je moet reanimeren en een AED gebruikt en oefen op reanimatiepoppen.

Deze Cursus Reanimatie en AED wordt gegeven op de Willem van Konijnenburglaan 6, 5613 DW Eindhoven op 3 juni 2023 om 09:00.

Opgeven voor de Cursus Reanimatie en AED kan hier. Voor meer informatie over deze cursus kun je mailen naar ehbo.brabantzuidoost@rodekruis.nl.

Cursusinformatie
Tijdens deze reanimatiecursus leer je hoe je moet reanimeren en een AED gebruikt. Je leert hoe je een slachtoffer in veiligheid brengt, de toestand beoordeelt en de hulpdiensten alarmeert.

Onder begeleiding van een gecertificeerde Rode Kruis instructeur leer je eerste hulp te verlenen aan een slachtoffer met bewusteloosheid met ademhaling en bewusteloosheid zonder ademhaling. Je oefent de geleerde vaardigheden om te reanimeren en een AED te gebruiken op reanimatiepoppen.

Wanneer je de cursus goed afrondt, krijg je na afloop van de cursus een Europees erkend Rode Kruis Reanimatiecertificaat. Het certificaat is twee jaar geldig en te verlengen door een herhalingscursus te volgen. Na afloop van de cursus krijg je als naslagwerk het Cursusboek EHBO.

Andere evenementen