Brabant-Zuidoost
Word vrijwilliger Doneer

Herhalingscursus Uitgebreide EHBO

4 maart2023

Fris je kennis op van alle EHBO-vaardigheden, inclusief reanimatie en het gebruik van een AED.

Deze Herhalingscursus Uitgebreide EHBO wordt gegeven op de Willem van Konijnenburglaan 6, 5613 DW Eindhoven op 4 maart 2023 om 09:00.

Opgeven voor de Herhalingscursus Uitgebreide EHBO kan hier. Voor meer informatie over deze cursus kun je mailen naar ehbo.brabantzuidoost@rodekruis.nl.

Cursusinformatie
De meest uitgebreide herhalingscursus EHBO, die ook zeer geschikt is voor professionals.

Na afloop van de herhalingscursus kun je een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en Eerste hulpverlenen bij een huidwond, bloeding, brandwond, bewusteloosheid, letsels aan botten, spieren en gewrichten, verslikking, hoofd- en wervelletsels, pijn op de borstkas, beroerte, dreigende flauwte, hersenschudding, insectensteek, tekenbeet, kortademigheid, hyperventilatie, onderkoeling, hitteslag, diabetes, epilepsie, koortsstuipen en een geamputeerd lichaamsdeel.

Wanneer je de herhalingscursus succesvol afrondt, krijg je een Europees erkend Rode Kruis certificaat EHBO dat twee jaar geldig is.

Condities
Je kunt deelnemen aan de herhalingscursus als je een certificaat Cursus Uitgebreide EHBO hebt dat nog geldig is op de dag van de cursus.

Andere evenementen

Golfdag

3 juni 2022

Na 2 jaar van afwezigheid zijn wij verheugd om weer een Rode Kruis Golfdag te organiseren op de ...