Brabant-Zuidoost
Word vrijwilliger Doneer

Help mee in Brabant-Zuidoost

Wil jij als persoon, bedrijf of organisatie iets voor kwetsbare mensen in Brabant-Zuidoost doen? Bekijk hieronder de mogelijkheden om het Rode Kruis in Brabant-Zuidoost te steunen.

We verlenen noodhulp bij een grote brand, helpen voorbereiden op noodsituaties, geven EHBO-cursussen en gastlessen op scholen en verzorgen Eerste Hulp bij evenementen. Het Rode Kruis kan haar belangrijke werk alleen doen met de hulp van giften en donaties. Dat kan in de vorm van geld, tijd of kennis.

Help jij ook mee?

Scan onderstaande QR-code en schenk ons een gift. Jouw donatie wordt gebruikt voor de hulpverlening van district Brabant-Zuidoost. Alvast hartelijk dank!

 

 

 

 

Maak je liever zelf geld over?

Dat kan ook, ons rekeningnummer is:
NL05RABO 0142 9095 80
t.n.v. Rode Kruis District Brabant-Zuidoost.

Heb je een goed idee?

Financieel bijdragen?

Word Rode Kruis-vrijwilliger in Brabant-Zuidoost

Steek jij graag je handen uit de mouwen voor een ander? Wil je de wereld een beetje mooier maken? En in actie komen in nood? Dat doet het Rode Kruis al ruim 150 jaar in Nederland. Met vrijwilligers. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Haal het Rode Kruis de klas in

Lesmateriaal, gastlessen, films of activiteiten; het Rode Kruis haal je eenvoudig in de klas met ons gratis lesaanbod! Samen vergroten we in Brabant-Zuidoost de zelfredzaamheid, hulpbereidheid en bewustwording van noden in de wereld bij jouw leerlingen en studenten.

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Vergroot je EHBO-kennis met een cursus in Brabant-Zuidoost

Wil jij leren hoe je EHBO verleent? Volg nu een EHBO-cursus bij jou in de buurt. Bekijk alle EHBO-cursussen van het Rode Kruis Brabant-Zuidoost.

Emballage Actie

Met de emballage actie halen we geld op bij ongeveer 60 supermarkten in de regio. Het bedrag op deze emballagebonnen komt ten goede aan het Rode Kruis in ons district. Daarbij levert het een goed netwerk op en blijven we zichtbaar, een heel mooi project dus!

Golfdag

Na 2 jaar van afwezigheid zijn wij verheugd om weer een Rode Kruis Golfdag te organiseren op de Eindhovensche Golf op vrijdag 3 juni 2022. Samen hopen we op een fraaie dag, waarbij het Rode Kruis kan uitzien naar een mooie donatie voor het belangrijke werk dat zij verrichten

rode kruis vrijwilliger helpt meisje na een aardbeving

Word vriend van het Rode Kruis in Brabant-Zuidoost

De Vrienden van het Rode Kruis is een groeiend netwerk van betrokken ondernemers die corporate social responsibility en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben. U bent al Vriend vanaf 200 euro per maand.

ouderen hebben veel last van corona rode kruis

Neem het Rode Kruis in Brabant-Zuidoost op in je testament

Denk je erover om het Rode Kruis in jouw testament op te nemen? En heb jij vragen over hoe je dat moet regelen? Bestel dan gratis het 5-stappen informatieboekje over nalaten aan het Rode Kruis of neem direct contact met ons op.