3FM Serious Request 2018: Lifeline

3FM Serious Request 2018: Lifeline brengt €1.308.889 op

Wat een geweldige opbrengst! Met grote dank aan alle Nederlanders die gul gegeven hebben, in actie zijn gekomen, een plaat hebben aangevraagd of een Tikkie hebben gestuurd: dank je wel! Dankzij jouw bijdrage kunnen we hulp bieden aan honderdduizenden mensen.

3FM Serious Request was dit jaar anders dan andere jaren. Drie teams van dj’s liepen dit jaar in totaal 123 steden en dorpen door, om langs te gaan bij mensen die in actie kwamen voor één van de drie doelen.

Op de laatste dag eindigden ze in Utrecht, waar 3FM Serious Request in 2004 voor het eerst het levenslicht zag. Daar onthulden ze op maandagavond 24 december het prachtige eindbedrag van deze eerste editie van 3FM Serious Request: Lifeline.

Eén thema, drie doelen

Het thema dit jaar was Lifeline: red levens. Binnen dat thema kon je zelf het doel kiezen waarvoor je in actie kwam. Je kon geld ophalen voor reanimatiecursussen en AED’s, voor bescherming tegen natuurgeweld of voor noodhulp bij oorlog en conflicten.  Over elk specifiek doel lees je hieronder meer.

795

acties zijn er opgezet voor de Lifeline