Doe de #skipdecoronadip-challenge!

Heb jij het ook even helemaal gehad met de coronasleur? Lijkt iedere dag op de vorige, begin je jaloers te worden op het sociale leven van de Teletubbies en voel je je bij elke goedbedoelde online meeting ook ongemakkelijker dan een ijsbeer in de sauna? Ga je coronadip te lijf met het Rode Kruis!

1. Volg de #skipdecoronadip-themamaand
De zon laat zich af en toe zien, we mogen op afspraak weer een winkel in en er wordt zelfs gefluisterd over open terrassen. Toch kunnen juist de laatste loodjes het zwaarst zijn en daarom is april de skipdecoronadip-themamaand. Een maand lang voorzien onze psychologen je van tips, inzichten en oefeningen om lekkerder in je vel te zitten. Zo geven we je dat laatste zetje naar de zomer.

2. Doe de #skipdecoronadip-challenge!
Tijdens de #skipdecoronadip-challenge kom je zeven dagen lang in actie om de sleur te doorbreken. Iedere ochtend voer je een kleine opdracht uit van Rode Kruis-psychologen Esmée en Madelon. Met deze opdrachten en handige tips helpen zij je om weer wat zonneschijn in je week te krijgen. Ga zelf de challenge aan of daag je vrienden, collega’s of leerlingen uit!

Download de #skipdecoronadip-challenge!

Skip ook je coronadip! Volg een week lang de tips en opdrachten van onze psychologen en breng meer zonneschijn in je dag. Je kunt de challenge nu downloaden als pdf. Zo bepaal je helemaal zelf wanneer je begint. Bijvoorbeeld op die ene druilerige maandagochtend…

Daag iemand uit!
Je wordt natuurlijk vanzelf vrolijker als je samen in actie komt. Daag je vrienden, collega’s, studiegenoten, buren, kat of desnoods de kat van de buren uit en ga samen de challenge aan!

Speciale editie voor docenten
Sta jij voor de klas of geef je een cursus? En hangen je leerlingen er al wekenlang bij als een natte krant? Skip de coronadip samen met je leerlingen! Dankzij een speciale editie van #skipdecoronadip voor docenten zorg je een week lang voor meer vrolijkheid in de klas.

Maak kennis met de psychologen

Madelon is psycholoog bij het Rode Kruis

“Ik ben Madelon en als Rode Kruis-psycholoog zie ik dat het extra belangrijk is om goed voor je mentale gezondheid te zorgen nu de coronacrisis langer duurt. Daarom geven we je een week lang leuke opdrachten en handige tips waarmee je zorgt dat je lekker in je vel zit. Ik heb er zin in!”

Samen maken we een verschil

Blijf op de hoogte

X
- Enter Your Location -
- or -
×