Rode Kruis-concert met Anouk en Kris Kross Amsterdam

Update m.b.t. het coronavirus:

Vanwege de afgekondigde nieuwe maatregelen, waaronder het verbod op evenementen tot 1 juni 2020, vindt We Can Be Heroes in Concert niet plaats op 29 mei 2020. Op dit moment zijn we er druk mee bezig het concert te verzetten. Zodra hier meer informatie over is, is dat zichtbaar op www.rodekruis.nl/concert. Mocht je al een kaartje hebben gekocht, dan ontvang je deze informatie ook via Ticketmaster. Voor nu wensen wij iedereen veel sterkte en vergeet niet om een beetje op elkaar te letten!

Anouk, Waylon, Kris Kross Amsterdam, VanVelzen en Wulf verzorgen (belangeloos) een spetterend concert in Rotterdam Ahoy. Tijdens We Can Be Heroes spelen zij elk zo’n 30 minuten lang hun grootste hits en nieuwste werk. En geven zij hun favoriete straatmuzikant een steuntje in de rug; zij laten hem of haar meespelen met één van hun nummers.

Ook jij geeft mensen (in nood) een steuntje in de rug door een kaartje te kopen voor het concert. Want met jouw aankoop steun je het werk van het Rode Kruis. Wil je iemand écht verrassen, een hart onder de riem steken of ook een steuntje in de rug geven? Koop dan een Hero Combo-ticket en geniet (samen) van ruim twee uur optredens van jouw favoriete artiesten!

  • Artiesten: Anouk, Waylon, Kris Kross Amsterdam, VanVelzen en Wulf
  • Datum: nieuwe datum volgt
  • Locatie: Rotterdam Ahoy
  • Tijd: start om 20:00 uur tot ongeveer 22:45 uur
  • Standaard ticket: 54.25 EUR per stuk (inclusief servicekosten)
  • Hero Combo-ticket: 51.25 EUR per stuk (inclusief servicekosten)*

*Hero Combo-ticket alleen per twee verkrijgbaar.