Cursus EHBO

EHBO Academie

Als je kan, help dan!

Een fietser wordt aangereden op straat, vlak voor jouw neus. Wat doe jij? Met de juiste handelingen red je levens en voorkom je erger.

EHBO kennis is voor iedereen van levensbelang. Weet jij wat je moet doen in het geval van een noodsituatie? Schrijf je in voor één van onze cursussen! In veel gevallen wordt een EHBO-cursus door de zorgverzekering vergoed.

Inge, adviseur van Stichting Taiwanese Community Care, vertelt over haar ervaringen met de introductiecursus EHBO + AED van het Rode Kruis afdeling Den Haag-Rijswijk;

“Wij hebben de introductiecursus EHBO + AED van het Rode Kruis zeer leerzaam en laagdrempelig ervaren. De trainer houdt goed rekening met de interculturele communicatie en het enthousiasme van de deelnemers. Leer reanimatie en red een leven! Wat hebben wij veel geleerd en genoten van die informatieve middag.”

Wil jij een EHBO-cursus volgen bij de EHBO Academie van het Rode Kruis Den Haag – Rijswijk?
Lees meer over ons aanbod https://www.rodekruis.nl/den-haag-rijswijk/ehbo/.

Met cursussen op maat en onze EHBO-app willen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten hoe ze een ander kunnen helpen in een noodsituatie. Immers, iedereen is erbij gebaat dat zoveel mogelijk mensen anderen kunnen helpen bij ongevallen.

Voor meer informatie over EHBO-cursussen kunt u mailen met ehbo.denhaag@redcross.nl

7,6mln.

ongevallen per jaar in Nederland