SMS

SMS naar 4333 en doneer

Steun het Rode Kruis heel gemakkelijk met een SMS-bericht. Zo help je het Rode Kruis om mensen te helpen in nood. Alvast bedankt voor uw steun en vertrouwen.

Hoe werkt SMS doneren?

  1. SMS -doneren aan het Nederlandse Rode Kruis kan door een SMS-bericht met het woord “RODE KRUIS” naar 4333 te sturen. De donatie bedraagt eenmalig € 3,-. Deze zal de provider bij de volgende maandfactuur verrekenen. Na het versturen van de SMS ontvangt u een bedank-SMS van het Nederlandse Rode kruis.
  2. Voor het aanbieden van mobiel doneren werkt het Nederlandse Rode Kruis samen met GEEF-mobiel, een onderdeel van Goede Doelen Nederland, de branche vereniging voor landelijk wervende goede doelen.
  3. Deze dienst voldoet aan de SMS-gedragscode www.smsgedragscode.nl
  4. De volledige opbrengst van de actie wordt gebruikt voor ons werk, met aftrek van de kosten van de operators ( +/- 12%).

Persoonsgegevens

  1. Het Nederlandse Rode Kruis legt het ontvangen mobiele nummer vast ter uitvoering van deze actie. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld. We zullen je mogelijk eenmalig bellen om je te informeren over ons werk en te bespreken of er andere manieren zijn waarop je ons wilt steunen.
  2. Als je hier geen prijs op stelt, kunt je dit per email laten weten aan: service@redcross.nl
  3. Het Nederlandse Rode Kruis zal de verkregen telefoonnummers uitsluitend gebruiken voor haar eigen doeleinden en niet verstrekken aan derden.