SMS

SMS naar 4333 en doneer

Steun het Rode Kruis heel gemakkelijk met een SMS-bericht. Zo help je het Rode Kruis om mensen te helpen in nood. Alvast bedankt voor je steun en vertrouwen.

Hoe werkt SMS doneren?

  1. SMS-doneren aan het Nederlandse Rode Kruis doe je door een SMS-bericht met de woorden RODE KRUIS naar 4333 te sturen. De donatie bedraagt eenmalig € 3. Deze zal de provider bij de volgende maandfactuur verrekenen. Na het versturen van de SMS ontvang je van ons een bedank-SMS.
  2. Dit mobiel doneren is mogelijk door een samenwerking met GEEF-mobiel, een onderdeel van Goede Doelen Nederland, de branchevereniging voor landelijk wervende goede doelen.
  3. Deze dienst voldoet aan de SMS-gedragscode www.smsgedragscode.nl.
  4. De volledige opbrengst van de actie wordt gebruikt voor ons werk, met aftrek van de kosten van de operators (ongeveer 12%).

Persoonsgegevens

  1. Het Nederlandse Rode Kruis legt het ontvangen mobiele nummer vast ter uitvoering van deze actie. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld. We bellen je mogelijk eenmalig om je te vertellen over ons werk en te bespreken of er andere manieren zijn waarop je ons wilt steunen.
  2. Als je hier geen prijs op stelt, kunt je dit per email laten weten aan: service@redcross.nl.
  3. We gebruiken de verkregen telefoonnummers uitsluitend voor eigen doeleinden en niet verstrekken aan derden.