Red Hero Kids Run

Organiseer een sponsorloop voor het Rode Kruis

Hoe sportief zijn jouw leerlingen? Test het met de Red Hero Kids Run: dé sponsorloop voor basisscholen. Loop samen met jouw leerlingen zoveel mogelijk rondjes en laat je sponsoren door ouders, vrienden en familie. Een leuke activiteit voor de jaarlijkse projectweek of sportdag! Het opgehaalde geld komt ten goede aan het lokale Rode Kruis bij jou in de buurt.

De Red Hero Kids Run draagt bij aan de kerndoelen van het basisonderwijs. Voorafgaand aan de loop kun je via onderstaand formulier een gratis gastles aanvragen. Tijdens deze gastles leren jouw leerlingen meer over de basisbeginselen van EHBO, respect te hebben voor elkaars ruimte en veiligheid en de hulpverlening van het Rode Kruis in Nederland. Naast het leerelement staat de Red Hero Kids Run ook garant voor veel plezier. Het draagt tevens bij aan het saamhorigheidsgevoel binnen de school: trotse ouders en kinderen die gezamenlijk voor één doel lopen.

Hoe organiseer je een Red Hero Kids Run? Bekijk alvast het Handboek Red Hero Kids Run.

Wil jij samen met jouw school aan de slag? Bestel via onderstaand formulier gratis promotiemateriaal en vraag meteen een gastles aan!

Bestel hier het gratis promotiemateriaal

Geschikt voor:

Groep 1 t/m 8

Sluit aan op de volgende kerndoelen:

  • Oriëntatie op jezelf en de wereld (34, 35 en 37)
  • Bewegingsonderwijs (57 en 58)

Vorm:

Sponsorloop

Meer info:

educatie@redcross.nl