Het logo van het Nederlandse Rode Kruis.
Mobile Menu
Zoeken.
Home Doneren Collecte 2012

Collecte 2012

Een vraag? Bel 070-44 55 678

U krijgt dan direct één van onze medewerkers aan de lijn
(van 09.00 - 17.00 uur) 

 Het Rode Kruis in actie

Latrine-3.jpg

Hulp in Nederland


Het Rode Kruis is erg actief in Nederland. Denk aan de crash van Turkish Airlines vlucht 1951 bij Schiphol. Maar ook hulp aan mensen die door ziekte of een handicap kwetsbaar zijn.
Latrine-3.jpg

Hulp in het buitenland


Dankzij de steun van onze donateurs heeft het Rode Kruis de slachtoffers in Haïti, Japan en de Hoorn van Afrika kunnen helpen. Nu heeft de bevolking in de Sahel  en Syrië uw steun hard nodig!
Latrine-3.jpg

Eerste hulp


Tijdens evenementen staan onze Eerste Hulp vrijwilligers klaar om te helpen. Door snel medische hulp te verlenen worden de gevolgen beperkt. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat iedereen kennis heeft van Eerste Hulp. 

Geef aan de Collecte van het Rode Kruis


In heel Nederland, dus ook bij u in de buurt is het Rode Kruis actief. Bijvoorbeeld met eerste hulp of het begeleiden van zieken en gehandicapten in onze samenleving. Mensen weer op weg helpen zodat ze sterker de toekomst tegemoet kunnen treden. Dat is ons doel.

Ook internationaal komt het Rode Kruis in actief
Aardbevingen en overstromingen. Oorlogen en conflicten.
Het Rode Kruis redt levens en voorziet de slachtoffers in hun basisbehoeften. Waar nodig leggen we watervoorzieningen aan en geven voorlichting over goede hygiëne. 

Help mee en vul het formulier hiernaast in.​

collecte.jpg

Ja, ik steun het Rode Kruis met een eenmalige gift