Drenthe
Word vrijwilliger Doneer

Volg een EHBO-cursus in Drenthe

Wil je anderen kunnen helpen in geval van nood? Met de juiste EHBO-kennis weet jij wat je moet doen en durf je in actie te komen wanneer het nodig is. Volg daarom een EHBO-cursus bij jou in de buurt in Assen en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Het Rode Kruis Drenthe organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

EHBO cursus in Assen

Je kunt bij het Rode Kruis Drenthe verschillende EHBO-cursussen volgen. Er is dus altijd wel een cursus die bij jouw wensen past. Bekijk zelf welke cursus uit ons aanbod het beste bij je past op basis van wat je wilt leren en hoeveel tijd je hebt. Een greep uit het EHBO-cursusaanbod in Drenthe:

  • Cursus Uitgebreide EHBO: Een complete cursus waarin je alle EHBO-vaardigheden bij de meest uiteenlopende letsels bij volwassenen leert. Deze cursus bestaat uit een online deel van 14 uur waarin je de theorie leert en een praktijk dag van 6 uur.
  • Cursus Uitgebreide EHBO aan volwassenen en kinderen: De meest complete cursus waarin je alle EHBO-vaardigheden bij de meest uiteenlopende letsels bij volwassenen en kinderen leert. Deze cursus bestaat uit een online deel van 16 uur, gevolgd door een praktijk dag van 8 uur.

Bekijk ons volledige aanbod in de Rode Kruis webshop.

Meld je aan voor een EHBO-cursus

Herhalingscursus EHBO in Drenthe

Heb je een certificaat dat bijna verloopt en wil je jouw kennis up-to-date houden? Volg dan een herhalingscursus EHBO van het Rode Kruis Drenthe. Een herhalingscursus is een verkorte variant van een bestaande EHBO- of reanimatiecursus waarbij je de theorie niet opnieuw hoeft te doen. In een herhalingscursus fris je jouw kennis op en oefen je onder professionele begeleiding opnieuw je vaardigheden.

  • Herhalingscursus Uitgebreide EHBO