Drenthe
Word vrijwilliger Doneer

Feestelijke opening nieuwe gebouw Rode Kruis Drenthe

Geplaatst op 21 mei 2022

Op 17 mei is het nieuwe gebouw van het Rode Kruis Drenthe en de afdeling Assen-Vries feestelijk geopend door burgemeester Marco Out van de gemeente Assen en Joke Hoekstra directeur Nationale Hulp en Verenigingsmanagement. Na een intensieve verbouwing van de loods zijn ook de verbindingsdienst Drenthe, het bike team, het kledingmagazijn en het noodhulpvoertuig verhuisd naar de Zendmastweg 15.

Districtsvoorzitter Harwin van de Brake trapte de officiĆ«le opening af met een hartelijk welkom.  Vervolgens sprak Joke Hoekstra de genodigden en de vrijwilligers toe. Joke benadrukte wat het Drentse Rode Kruis naast haar reguliere werkzaamheden heeft betekent voor Drenthe tijdens de covid-periode. Marco Out gaf een korte toespraak met daarin alle lof voor de vrijwilligers die zich inzetten voor de kwetsbaren in de Drentse samenleving.

Vervolgens hesen Joke Hoekstra en Marco Out gezamenlijk de Rode Kruis vlag en was het pand van het Rode Kruis Drenthe officieel geopend! Na een toast werden alle gasten rondgeleid door vrijwilligers van het bike team, de verbindingsdienst en het noodhulpteam. Onder het genot van een hapje en een drankje konden vrijwilligers en gasten nog gezellig napraten!

(Foto is gemaakt door Gerrit Mennink)

Meest recente berichten