Word vrijwilliger Doneer

Klaar voor het nieuwe sportseizoen met EHBO

Het gras is gemaaid, de schoenen zijn ingevet en het wedstrijdschema is bekend: het nieuwe sportseizoen kan van start! Je staat natuurlijk te popelen om weer achter de bal aan te gaan, maar is jouw club wel écht helemaal klaar voor de aftrap?

Sporten is hartstikke gezond, maar een blessure of ongeluk zit in een klein hoekje. Met de juiste voorbereiding zorg je dat jouw clubgenoten veilig kunnen sporten. Zijn de juiste spullen aanwezig om EHBO te verlenen? En weet je wat je moet doen als jouw teamgenoot niet meer op kan staan? Maak jouw club klaar voor de aftrap met de EHBO-posters en EHBO-brochure.

Download de posters Stuur de posters naar je e-mail

30%

van de sportblessures ontstaat tijdens veldvoetbal

klaar voor een veilig sportseizoen met ehbo

Download de EHBO-posters

Zijn de spullen om EHBO te verlenen aanwezig op jouw club, weet je waar alles ligt en hoe je het moet gebruiken? Om er zeker van te zijn dat je niks over het hoofd ziet, gebruik je de handige EHBO-checklist.

En weten jouw clubgenoten wat ze moeten doen bij veelvoorkomende blessures? Bijvoorbeeld bij spierkramp of een hersenschudding? Dat lees je op onze handige blessureposter. Print hem dus uit en hang hem op bij jou op de club.

Stuur hem naar je e-mailadres

Nu niet in de gelegenheid om de posters te downloaden? Geen probleem! We sturen de poster met gemak naar je e-mailadres toe. Dan kun je de posters downloaden, printen en ophangen wanneer het jou uitkomt.

Vraag de brochure aan over de cursus EHBO voor sporters

Met een cursus EHBO voor sporters maak je sporten op jouw club extra veilig.  Maak kennis met ons cursusaanbod dat speciaal gericht is op het behandelen van sportblessures en het helpen bij sportongevallen. Vul het formulier in en ontvang de gratis brochure over onze cursussen per e-mail.

Gratis handige EHBO-tips direct in je mailbox?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief