Wereldrecord EHBO

Wereldrecord EHBO

Doe mee met het wereldrecord EHBO


[avia_codeblock_placeholder uid="0"]

Hoeveel mensen kunnen nu zeggen dat ze een wereldrecord op hun naam hebben staan? Jij! Als je zaterdag 9 september mee doet aan het wereldrecord EHBO op de Dam in Amsterdam. Tijdens dit unieke evenement leer je wat je moet doen bij bewusteloosheid, verslikking en een bloeding. Allemaal heel serieus? Nou, dat valt reuze mee. We maken er vooral een groot feest van. Zo zal Rode Kruis-ambassadeur Irene Moors ons de hele middag begeleiden en is er muziek en dans. Het feest krijgt zelfs een koninklijk tintje; vicevoorzitter van het Rode Kruis, prins Pieter-Christiaan, zal het startschot geven voor het Wereldrecord EHBO. Bovendien gaat hij ook zelf meedoen met wat ’s werelds grootste EHBO-les moet worden. We zullen in duo’s gaan werken en de prins zoekt nog iemand. Wie weet ben jij degene die hem EHBO mag verlenen… ?

  • Zaterdag 9 september op de Dam in Amsterdam
  • Tijd: 14.00 uur – 17.00 uur
  • Inschrijven kan vanaf 12 jaar
  • Inschrijven kan ook als je al wel over EHBO-kennis beschikt


Ongekende ervaring door virtual reality


Weet jij hoe je reageert als je midden op de Dam iemand met heftige bloeding treft? Of als een passant zich dusdanig verslikt dat hij er in dreigt te blijven? Dankzij de virtual reality films die je met een speciale bril kunt bekijken, krijg je een levensechte ervaring van verschillende noodsituatie. Wij zorgen voor de brillen, de films kun je via app downloaden op je smartphone.
140.000


kinderen belanden jaarlijks op de Spoedeisende Hulpafdeling na een ongeval thuis

Familie Borst doet mee aan Wereldrecord EHBO


Familie Borst uit Maastricht was er snel bij. Vader Jeroen (44), moeder Fabienne (45) en oudste zoon Kris (13) meldden zich als een van de eersten aan om mee te doen. Het idee kwam van Kris. Hij haalde direct zijn ouders over om zich gezamenlijk in te schrijven.

“Kris wil heel graag medicijnen studeren. Later wil hij kunnen vertellen dat hij als dertienjarige meedeed met het wereldrecord EHBO,” aldus Fabienne.


7,7mln.


letsels per jaar door ongevallen

Blijf op de hoogte
X
- Enter Your Location -
- or -
×