Flevoland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Noordoostpolder

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Noordoostpolder

Rode Kruis Noordoostpolder

De Rode Kruis locatie in de Noordoostpolder is een grote club actieve vrijwilligers, bestaande uit ongeveer 30 vrijwilligers. Sinds eind 2023 is de locatie Urk opgenomen binnen de locatie Noordoostpolder. Onze vrijwilligers zetten hun EHBO-kennis in bij evenementen. Zo kom je ons tegen bij de Fish Potato Run en het Pieperfestival. Maar ook buiten de eigen regio helpen we waar nodig.

In de Noordoostpolder doen we meer dan alleen EHBO op evenementen. Onze gediplomeerde vrijwilligers geven bijvoorbeeld cursussen op basisscholen in Emmeloord en omgeving.

Tijdens een EHBO-cursus van het Rode Kruis leer je onder professionele begeleiding hoe je hulp verleent. Wil je een EHBO-cursus volgen of lijkt het je leuk om mee te helpen op evenementen? Of organiseer je een evenement en heb je ondersteuning nodig? Neem contact met ons op!

Contact Rode Kruis Noordoostpolder

Vrijwilliger worden in Noordoostpolder?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Noordoostpolder?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Noordoostpolder

Dit doen we in Noordoostpolder

Wij bieden verschillende vormen van hulpverlening, waaronder EHBO bij evenementen.
Wil je hulpverlening aanvragen op je evenement? Of zoek je andere hulp? Doe een aanvraag!
(Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat wij een zo’n compleet mogelijke hulpaanvraag ontvangen).

Evenementenhulp aanvragen Neem contact op

Dit doet het Rode Kruis in Noordoostpolder

Evenementen van het Rode Kruis in Noordoostpolder

Het Rode Kruis is primair gericht op hulpverlening. Zo verlenen we EHBO bij evenementen, d.w.z.  evenementen die georganiseerd worden door “anderen”.

Om onze hulpverlening mogelijk te maken organiseren we ook “eigen” evenementen – die zijn voornamelijk gericht op fondsenwerving.

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Noordoostpolder

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Noordoostpolder

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Noordoostpolder

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus in de omgeving van Noordoostpolder

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Het Rode Kruis organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de omgeving van Noordoostpolder. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen