Flevoland
Word vrijwilliger Doneer

Sluit je aan bij Rode Kruis locatie Urk

Leer EHBO en reanimeren met een EHBO-cursus

Rode Kruis EHBO’ers op jouw evenement

Neem contact op met Rode Kruis Urk

Rode Kruis Urk

In tijden van nood staat niemand alleen. Dat is wat we als Rode Kruis nastreven. Rode Kruis Urk bestaat uit een kleine maar hechte groep van zo’n 20 vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de Urker bevolking.

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor diverse activiteiten aan mensen in de regio. Hulpverlening bij evenementen, hulp om de zelfredzaamheid te vergroten en diverse workshops. Onze mensen helpen andere mensen; gewoon, omdat we er voor elkaar horen te zijn. Wil je ook helpen? Geef je dan op als vrijwilliger, collectant of donateur. Wij hebben op Urk een eigen locatie, waar wij diverse activiteiten organiseren.

Hulpverlening bij evenementen

Vrijwilligers van Rode Kruis Urk staan klaar om te helpen daar waar dat nodig is. U komt ons tegen bij grote & kleine evenementen waarbij we al jaren met een team van goed en professioneel opgeleide hulpverleners de EHBO verzorgen.

Voor meer informatie mailt u naar evenementenhulp.flevoland@rodekruis.nl

Of vraag gelijk evenementenhulp aan via het aanvraagformulier. Wij ontvangen uw aanvraag graag 6-8 weken voordat uw evenement plaatsvindt zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden.

Contact Rode Kruis Urk

Vrijwilliger worden in Urk?

Bekijk alle vacatures

EHBO-cursussen volgen in Urk?

Bekijk het cursusaanbod

Nieuws van Rode Kruis locatie Urk

rode kruis vrijwilligers helpen bij een hardloop evenement

Dit doen we in Urk

Wij bieden verschillende vormen van hulpverlening, waaronder EHBO bij evenementen.
Wil je hulpverlening aanvragen op je evenement? Of zoek je andere hulp? Doe een aanvraag!
(Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat wij een zo’n compleet mogelijke hulpaanvraag ontvangen).

Hulpverlening op evenementen Neem contact op

Dit doet het Rode Kruis in Urk

rode kruis vrijwilliger helpt in een corona teststraat

Evenementen van het Rode Kruis in Urk

Het Rode Kruis is primair gericht op hulpverlening. Zo verlenen we EHBO bij evenementen, d.w.z.  evenementen die georganiseerd worden door “anderen”.

Om onze hulpverlening mogelijk te maken organiseren we ook “eigen” evenementen – die zijn voornamelijk gericht op fondsenwerving.

Evenementen en cursusdata van Rode Kruis Urk

Geen evenementen gevonden.
rode kruis vrijwilligers bij een evenement

Word vrijwilliger bij Rode Kruis Urk

Op zoek naar vrijwilligerswerk bij jou om de hoek? Het Rode Kruis kan niet zonder vrijwilligers en is dus op zoek naar jou! Vind een vacature die bij je past en sluit je bij ons aan.

Vacatures van Rode Kruis Urk

ehbo cursus reanimeren en aed op een pop rode kruis

Volg een EHBO-cursus in de omgeving van Urk

Vind jij het belangrijk dat je jouw kind, buurvrouw of collega kunt helpen bij een ongeval? Met EHBO-kennis weet jij wat je moet doen. Volg daarom EHBO-cursus bij jou in de buurt en leer hoe je kleine en grote letsels behandelt.

Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO. Na afloop heb jij de kennis en het vertrouwen om mogelijk levensreddende hulp te bieden in geval van nood. Het Rode Kruis organiseert het hele jaar door verschillende EHBO-cursussen in de omgeving van Urk. Bekijk ons cursusaanbod en meld je aan voor de EHBO-cursus die bij je past.

Bekijk EHBO-cursussen