Inhousedag

Kom naar de Rode Kruis Inhousedag!

Je kent het Rode Kruis misschien wel van 3FM Serious Request of de EHBO-post op evenementen. Maar… heb jij wel eens gedacht aan het Rode Kruis als potentiële werkgever? Op vrijdag 10 mei kun jij tijdens de inhousedag een uniek kijkje krijgen achter de schermen van de grootste humanitaire noodhulp organisatie ter wereld.

Van Antropologie tot Veiligheidskunde. Het Rode Kruis heeft uitdagende (onderzoeks)stages, werkervaringsplekken en startersfuncties voor bijna elke studie. Zit jij in het laatste jaar van je studie? En wil je meer weten over onze afdelingen Communicatie, Fondsenwerving, Big Data, Nationale- en Internationale Hulpverlening of een van de tientallen andere? Meld je nu aan voor de inhousedag en ontdek wat jij bij het Rode Kruis kunt doen!

Wat ga je doen?

Om de dag voor jou zo passend mogelijk te maken krijgt iedereen een persoonlijk programma. Geef daarom bij het formulier je 1e, 2e en 3e keuze op voor de presentaties van de verschillende afdelingen.

We sluiten de dag gezamenlijk af tijdens een informatiemarkt met borrel waar diverse beroepskrachten aanwezig zullen zijn voor al je vragen.

Meld je aan voor de Inhousedag

Schrijf je vóór 5 april in voor de inhousedag. Vul onderstaand formulier in en upload je CV en korte motivatie. Je hoort dan uiterlijk half april of je wordt uitgenodigd voor de inhousedag. Heb je vragen? Mail dan naar inhousedag@redcross.nl.

 • Maximaal 300 woorden.
 • Sleep bestanden hierheen of

  Geschikt voor: 

  Studenten (hbo en/of wo)

  Datum:

  vrijdag 10 mei van 13.00u tot 17.00u

  Locatie:

  Den Haag

  Meer info:

  inhousedag@redcross.nl