Inhousedag

Kom naar de Rode Kruis Inhousedag!

Je kent het Rode Kruis misschien wel van 3FM Serious Request of de EHBO-post op evenementen. Maar… heb jij wel eens gedacht aan het Rode Kruis als potentiële werkgever? Op vrijdag 20 april krijg je tijdens de Inhousedag een uniek kijkje achter de schermen.

Van Antropologie tot Veiligheidskunde. Het Rode Kruis heeft uitdagende (onderzoeks)stages, werkervaringsplekken en startersfuncties voor bijna elke studie. Zit jij in het laatste jaar van je studie? En wil je meer weten over onze afdelingen Communicatie, Fondsenwerving, Big Data en Nationale- en Internationale Hulpverlening? Meld je nu aan voor de Inhousedag en ontdek wat jij bij het Rode Kruis kunt doen!

Wat ga je doen?

Tijdens de Inhousedag woon je diverse presentaties bij en ga je samen met andere studenten aan de slag met een case. Hieronder vind je het programma voor 20 april.

13:00 – 13:30 uur
Opening & Introductie Rode Kruis

13:30 – 14:45 uur
– Presentaties afdelingen Nationale- en Internationale Hulpverlening, Big Data
– Presentaties afdelingen Communicatie en Fondsenwerving

14:45 – 16:00 uur
Experimenteer met een case onder begeleiding van ervaren Rode Kruis medewerkers

16:00 – 17:00 uur
Stel tijdens de informele netwerkborrel vragen aan je toekomstige Rode Kruis collega’s!

Meld je aan voor de Inhousedag

Schrijf je vóór 1 april in voor de Inhousedag. Vul onderstaand formulier in en geef aan waar jouw interesse naar uitgaat. Heb je vragen? Mail dan naar inhousedag@redcross.nl.

Geschikt voor: 

Studenten (hbo en/of wo)

Datum:

vrijdag 20 april van 13.00u tot 17.00u

Locatie:

Den Haag

Meer info:

inhousedag@redcross.nl