Dit doen we

Onze hulp in Fryslân

Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die paraat staan om hulp en ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. Het is belangrijk te vertellen dat iedereen welkom is of geholpen wordt door het Rode Kruis. Ongeacht afkomst.

Evenementenhulpverlening

Rode Kruis Fryslân: noodhulpteam, EHBO op evenementen en bevolkingszorg. Noodhulpteams komen in actie bij calamiteiten waarbij meerdere slachtoffers zijn gevallen. EHBO op evenementen: wie kent ze niet. Bevolkingszorg voor grootschalige opvang van mensen die onderdak dienen te krijgen. Meld je aan als vrijwilliger!

Educatie

Vergroot jouw eigen zelfredzaamheid in geval van noodsituaties. Wees voorbereid en voorkom situaties die ertoe leiden dat je in een noodsituatie terecht komt. Dit voor jou persoonlijk maar ook op buurtniveau. EHBO-opleidingen spelen hierbij een grote rol. De laagdrempelige activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk. Nieuwsgierig: neem vrijblijvend contact met ons op!

EHBO-cursussen

Ben jij wel goed voorbereid? Volg een EHBO-cursus van het Rode Kruis in Fryslân zodat je weet wat je moet doen. EHBO kennis is voor iedereen van levensbelang.

28.850

vrijwilligers staan in Nederland voor je klaar om te helpen